Op zoek naar wind?

 
wind
 
Wind meteorologie Wikipedia.
Voor" de wind" is wind recht van achteren; op" de wind" is wind recht van voren. Uit beschrijvingen van de bijstaande zeilen van een schip kan een schatting worden gemaakt van de windkracht, zoals die beschreven is in de schaal van Beaufort.
Actuele windkracht in Nederland Weerplaza.nl.
Hoewel de beleving voor iedereen anders is, hebben we getracht een algemeen cijfer te geven voor het weerbeeld per dag. Het weercijfer is gebaseerd op een algoritme dat is gecreƫrd door onze meteorologen en bevat variabelen als zonuren, gevoelstemperatuur, wind, neerslag en wolken.
wind WikiWoordenboek.
in weer en wind. het gaat hem/haar voor de wind. Wie wind zaait, zal storm oogsten. wie verkeerd handelt, zal de gevolgen daarvan ondervinden ofwel: wie zelf de boel opstookt zal er zelf de gevolgen van gaan dragen. Zoals de wind waait, waait zijn jasje.
Wind Wikikids.
Met wind bedoelen we de beweging van de lucht rond de aarde. 2 Algemene luchtcirculatie. 3 Wind meten. Er hangt altijd lucht rondom de aarde, maar dat voelen wij niet. Pas als de lucht gaat bewegen, dan voelen wij dat als wind.
Buienradar.nl Overzicht wind in Nederland.
Buienradar stelt zijn radarbeelden voor iedereen gratis beschikbaar. Om Buienradar te kunnen onderhouden en door te kunnen ontwikkelen is geld nodig, dit wordt mogelijk gemaakt door de reclames. Help ons door een uitzondering te maken voor Buienradar. Voor meer informatie klik hier.

Contacteer ons