Resultaten voor Cursus

 
Cursus
 
cursus Vertaling Nederlands-Spaans.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: cursus DE cursus EN cursus FR. Definities op Encyclo.nl: cursus 12x. Vertalingen cursus NLES. k r z s.
EHBO cursus bij jou in de buurt Livis.
Fotografie cursus Amsterdam fotocursus vanaf 99, bij Han Schnek.
Ik ben het liefst zo weinig mogelijk met camera techniek bezig. Andere fotografie cursus. Naast de basis fotografie cursus Amsterdam, de fotocursus compositie en beeldbouw, korte workshop smartphone fotografie en de cursus reisfotografie, worden in Haarlem nog een paar andere fotografie cursussen gegeven, zoals.:
Cursus verenigingstoernooileider.
De cursus Verenigingstoernooileider is bedoeld voor verenigingsleden, die zich willen bezighouden met de organisatie van toernooien in de ruimste zin van het woord. Bij het organiseren van een KNLTB-goedgekeurd toernooi een open toernooi of een ranglijsttoernooi is het hebben van een geldig VTL-certificaat verplicht.
Cursussen Trainingen ROC van Amsterdam.
Begin op elk moment in het jaar. Techniek Technologie cursussen. Cursus Booglassen BMBE 1. Cursus Booglassen BMBE 2. Cursus Booglassen MIG/MAG 1. Cursus Booglassen MIG/MAG 2. Cursus Lassen TIG 1. Cursus Lassen TIG 2. Cursus Nationaal Gids. Zorg Welzijn cursussen.
Cursussen Amsterdam Film School.
Dan zijn onze cursussen voor jou uitermate geschikt. Ons aanbod varieert van een week speedcourse filmmaken tot aan een acht weken durende cursus VFX en van een introductiecursus Regie Fictie tot aan een cursus Documentaire voor de meer ervaren maker.
Cursus ontspanningsmassage Omring.
In deze cursus maakt u kennis met de klassieke massagetechnieken, gericht op ontspanning van huid en spieren. Zo blijft het lichaam in goede conditie. Verder leert u in welke situaties u wel of juist beter niet kunt masseren. Inhoud van de cursus.
Milieubarometer cursus Milieubarometer website.
CO2-footprint en klimaatneutraal. Wilt u snel de fijne kneepjes van werken met de Milieubarometer leren kennen? Stimular geeft regelmatig een cursus van één middag in Rotterdam. U kunt ook kiezen voor een incompany cursus, toegesneden op uw vragen en wensen.
Nieuwe cursus: Ondersteunde communicatie bij EMB rdgKompagne.
Op donderdag 23 juni geven wij voor de eerste keer onze nieuwe cursus Ondersteunde communicatie bij EMB, van theorie naar praktijk. Deze cursus is gericht op logopedisten en geeft een uitgebreid overzicht van diagnostische onderzoeken/testen, behandelmogelijkheden en hulpmiddelen voor het behandelen en begeleiden van kinderen en volwassenen met ernstige meervoudige beperkingen.

Contacteer ons