Zoeken naar Cursus

 
Cursus
 
Omgaan met geld, cursus Producten A Z Inwoners Gemeente Zoetermeer.
Meerdere keren per jaar start er een cursus. Nadat u zich heeft aangemeld, neemt een trainer met u contact op wanneer u kunt starten met de cursus. De cursussen worden gegeven in het Vergadercentrum Stadhuis Forum, ingang Engelandlaan 502 oude ingang bibliotheek/cursusruimte ter hoogte van het perron Randstadrail.
Gratis cursus Rondkomen kun je leren Gemeente Groningen.
Home Groningse kredietbank. Gratis cursus Rondkomen kun je leren. In de cursus Rondkomen kun je leren van de Groningse Kredietbank GKB leert u beter uitkomen met uw geld. Wat zijn nu precies uw inkomsten en uitgaven? Waardoor kunt u in de schulden raken?
Workshops en cursussen in Amsterdam Cursussen-en-workshops.nl.
In deze cursus leer je de basisprincipes van de zeefdruktechniek zodat je daarna zelfstandig aan de slag kunt Tijdens deze cursus werk je met een eigen ontwerp of bestaand beeldmateriaal. Nieuwsbrief Meld je aan en blijft op de hoogte van updates!
Alle Opleidingen, Trainingen Cursussen in Amsterdam Springest.
Alle Opleidingen, Trainingen Cursussen in Amsterdam. Populaire opleidingen en cursussen in Amsterdam. Hier vind je een overzicht van de populairste cursussen en trainingen in Amsterdam. Cursus Omgaan met Agressie. Opleiding Juridisch Medewerker. Cursus Commercieel Medewerker. Cursus Persoonlijke Groei. Cursus NIMA Marketing-A.
Cursus ontspanningsmassage Omring.
In deze cursus maakt u kennis met de klassieke massagetechnieken, gericht op ontspanning van huid en spieren. Zo blijft het lichaam in goede conditie. Verder leert u in welke situaties u wel of juist beter niet kunt masseren. Inhoud van de cursus.
Inschrijven voor een cursus Radboud Sportcentrum.
Na de inschrijving voor één cursus kun je precies een week later voor een tweede cursus inschrijven, nog een week later voor een derde cursus, enzovoorts. Op deze manier willen wij iedereen de kans geven zich in te schrijven voor een cursus.
Filantropie Opleidingen en cursussen Faculteit der Sociale Wetenschappen, Vrije Universiteit Amsterdam.
Deelnemers die zich direct voor de gehele opleiding inschrijven ontvangen 5% korting per module. Bedrijven en instellingen die minimaal vijf medewerkers inschrijven voor een module of opleiding ontvangen 20% korting. ANBI-medewerkers krijgen 10% korting per cursus en 15% op de totale opleidingskosten bij inschrijven voor de gehele opleiding Filantropie.
Milieubarometer cursus Milieubarometer website.
CO2-footprint en klimaatneutraal. Wilt u snel de fijne kneepjes van werken met de Milieubarometer leren kennen? Stimular geeft regelmatig een cursus van één middag in Rotterdam. U kunt ook kiezen voor een incompany cursus, toegesneden op uw vragen en wensen.
NHG Basiscursus EKC volledige cursus NHG.
Ik heb door de cursus weer nieuwe ideeën op gedaan voor mijn toetsgroep. Een leuke, gevarieerde, inspirerende cursus. De deelname aan de cursus geeft recht op inschrijving in het register Erkend Kwaliteits Consulent van het CHBB als huisarts met een bijzondere bekwaamheid.

Contacteer ons