Meer resultaten voor Cursus

 
Cursus
 
Milieubarometer cursus Milieubarometer website.
CO2-footprint en klimaatneutraal. Wilt u snel de fijne kneepjes van werken met de Milieubarometer leren kennen? Stimular geeft regelmatig een cursus van één middag in Rotterdam. U kunt ook kiezen voor een incompany cursus, toegesneden op uw vragen en wensen.
Cursus voedselwetgeving WUR.
In de cursus komen onderwerpen als de algemene levensmiddelenverordening General Food Law, aansprakelijkheid, levensmiddelenhygiëne, omgang met importproducten, chemische en microbiologische contaminatie, novel foods, verpakkingsmaterialen en etikettering aan bod. De cursus biedt een sterk inhoudelijk aanbod, met een praktische inslag. Organisator NS en Wageningen Academy.
EHBO cursus bij jou in de buurt Livis.
Fotografie cursus Amsterdam fotocursus vanaf 75, bij Han Schnek.
Ik ben het liefst zo weinig mogelijk met camera techniek bezig. Andere fotografie cursus. Naast de basis fotografie cursus Amsterdam, de fotocursus compositie en beeldbouw, korte workshop smartphone fotografie en de cursus reisfotografie, worden in Haarlem nog een paar andere fotografie cursussen gegeven, zoals.:
Cursus verenigingstoernooileider.
De cursus Verenigingstoernooileider is bedoeld voor verenigingsleden, die zich willen bezighouden met de organisatie van toernooien in de ruimste zin van het woord. Bij het organiseren van een KNLTB-goedgekeurd toernooi een open toernooi of een ranglijsttoernooi is het hebben van een geldig VTL-certificaat verplicht.
Cursussen Trainingen ROC van Amsterdam.
Begin op elk moment in het jaar. Techniek Technologie cursussen. Cursus Booglassen BMBE 1. Cursus Booglassen BMBE 2. Cursus Booglassen MIG/MAG 1. Cursus Booglassen MIG/MAG 2. Cursus Lassen TIG 1. Cursus Lassen TIG 2. Cursus Nationaal Gids. Zorg Welzijn cursussen.
Cursussen Amsterdam Film School.
Dan zijn onze cursussen voor jou uitermate geschikt. Ons aanbod varieert van een week speedcourse filmmaken tot aan een acht weken durende cursus VFX en van een introductiecursus Regie Fictie tot aan een cursus Documentaire voor de meer ervaren maker.
Cursus ontspanningsmassage Omring.
In deze cursus maakt u kennis met de klassieke massagetechnieken, gericht op ontspanning van huid en spieren. Zo blijft het lichaam in goede conditie. Verder leert u in welke situaties u wel of juist beter niet kunt masseren. Inhoud van de cursus.
Cursus Basis EHBO Rode Kruis EHBO webshop Rode Kruis.
Over de cursus. Duur: 8 uur klassikaal. Check of deze cursus vergoed wordt door jouw zorgverzekeraar. Leerdoelen en onderwerpen. Je leert tijdens deze cursus een slachtoffer in veiligheid te brengen, de toestand te beoordelen, de hulpdiensten alarmeren en EHBO te verlenen bij.:

Contacteer ons