Resultaten voor team

 
team
 
Samenwerkingstools en groepschatsoftware Microsoft Teams.
Geef firstline workers Microsoft Teams om te voldoen aan de eisen van vandaag, morgen en de toekomst. Professionele beveiliging en compliance. Kies voor volledige beveiliging, beheer en compliance, geheel op basis van de schaalbaarheid op aanvraag en de beheerbaarheid van Office.
TEAM Live your brand Strategisch Creatief communicatiebureau.
Wij verzamelen hierbij jouw persoonsgegevens en kijken wij hoe je onze site, en die van derden, gebruikt. Vind je het goed dat wij jouw gegevens delen en cookies op je computer installeren? Meer info vind je in ons privacy statement!
Team Wikipedia.
Coaching differences between interdependent and independent teams edit. Coaching an interdependent team like a football team necessarily requires a different approach from coaching an independent team like a gymnastics team, because the costs and benefits to individual team membersand therefore the intrinsic incentives for positive team behaviorsdiffer markedly.
Team 8 definities Encyclo.
Een team verwant aan het Nederlandse woord toom, een groep gezamenlijk werkende dieren of ploeg is een klein aantal mensen een groep, dat bij elkaar is gebracht, om één gemeenschappelijk doel te bereiken en het in grote lijnen eens is over de weg naar dit doel.
team WikiWoordenboek.
Op ons werk vormen wij een echt team. een ploeg van bij elkaar horende spelers. Duits: Team de o. Engels: team en. Frans: équipe fr v, team fr m. Noors: team no o. Nynorsk: team nn o. Spaans: equipo es m.
TEAM.tv Dé specialist in ENG-registratie.
AccountView Team voor de mkb'er' Visma Software.
AccountView Team is het pakket voor de organisatie die meer uit haar bedrijfsadministratie wil halen en inzicht wil krijgen in haar financiële situatie. AccountView Team biedt standaard toegang aan twee tot maximaal vijf gelijktijdig werkende gebruikers, waardoor deze basisuitvoering ideaal is voor de snelgroeiende ondernemer.
Team Wikipedia.
Een afgeleide term is teamwork, waarmee gedoeld wordt op de prestatie van het team, eerder dan de opgetelde individuele prestaties. Essentieel is, dat met een team gepoogd wordt synergie te bereiken, men probeert te bewerkstelligen dat het geheel meer is dan louter de som der delen.

Contacteer ons