Zoeken naar afkorting

 
afkorting
 
afkortingen in de bouw, bouwkundige tekeningen, afkortingen architectuur. afkortingen in de bouw, bouwkundige tekeningen, afkortingen architectuur.
geen afkorting, maar Latijn voor niemand, geen nemo non betekent iedereen; nemo Romanus is geen Romein; NEMO is de naam van het wetenschapsmuseum in Amsterdam. de NEN is NEderlandse Norm norm van het NEN; het NEN is NEderlands Normalisatie-instituut in Belgi: NBN; verg.
Afkorting 10 definities Encyclo.
Een afkorting is, in schriftelijk taalgebruik, iedere verkorte schrijfwijze voor een woord, woordgroep, naam of andere aanduiding. Het woord afkorting is een verzamelbegrip voor meerdere categorieën; in alle gevallen is de overeenkomst echter dat in de schrijfwijze een of meer letters zijn weggelaten.
Management Support.
Vakmedianet groep verzamelt via cookies en fingerprints informatie over uw bezoek aan de websites van Vakmedianet en uw persoonlijke interesses, onder meer om communicatie over onze producten en diensten verder te optimaliseren, om uw interesses in te schatten op basis van uw bezoek aan onze en andere websites en om advertenties te plaatsen die aansluiten bij uw interesses.
10 hippe afkortingen die jij vroeger op Hyves gebruikte! Pagina 2 van 2 EnToen.TV.
Deze afkorting stond namelijk voor ik wil sex met jou. Tijdens een ruzie werd deze afkorting veel gebruikt bij tieners op Hyves. Met deze afkorting werd bedoelt dat iemand zijn mond moet houden. Accepteer cookies om deze content te zien!
Beter spellen afkortingen.
Initiaalwoorden en letterwoorden, overgenomen uit een andere taal behouden de originele spelling zolang we het als vreemdtalig aanvoelen ADSL, GmbH, maar als het woord voldoende is ingeburgerd, verdwijnen de hoofdletters vaak aids, pin. Volgens de spellingregels van 2015 zijn IT en ICT nog met hoofdletters, maar dat zou op den duur weleens kunnen veranderen in it en ict. Letterwoorden van eigennamen van maximaal 4 letters schrijf je met hoofdletters NAVO. Langere letterwoorden van eigennamen krijgen één hoofdletter Unicef, Vinex. opleidingen: geen punten, kleine letters mbo. namen van wetten, besluiten en overheidsplannen: geen punten, hoofdletters AOW, KB. ziekten: hoofdletters MKZ, behalve wanneer de afkorting erg gangbaar is in het taalgebruik soa, tbc.
Lijst van afkortingen in het Nederlands Wikipedia.
afkortingen.nu, Wat betekent aanw.vnw? Afkorting Woordenboek, Wat betekent de afkorting aanw.vnw? betekenisdefinitie.nl, Betekenis aanw. nrc.nl, 6 febr. 2002, Teksten soms verrassend vilein. refdag.nl, 01-10-2011, Alternatieve tijdrekening: BCE Before Christ Era. RTL Nieuws, 21 januari 2015, Sterker dan verwacht kwartaal voor ASML. beurs.nl, 27 mei 2015, Ahold EBIT lager dan verwacht, onderliggende cijfers goed. telegraaf.nl, 20 feb 2015, Omzet Telecom Italia daalt verder. telecompaper, 4 februari 2015, KPN Q4: omzetkrimp neemt af, vereenvoudiging gaat door. telegraaf.nl, 23 apr 2015, Reesink meldt overname. fd.nl, 25 maart 2015, Beurs zakt fors in het rood aan het einde van de handelsdag. beurs.nl, 28 oktober 2014, KPN blijft last houden van prijsdruk; koopt schulden terug. graficus.nl, 12-05-2015, Veel meer orders voor KBA. dutchitchannel.nl, 15-03-2015, Bechtle meldt dubbele groeicijfers in omzet en winst. standaard.be, 31/03/2015, Infrabel boekt meer operationele winst. officieel symbool van het SI basiseenheden, BIPM. afkorting, geen officieel symbool, alleen gebruikt in niet-wetenschappelijk verband. Lijsten van afkortingen. Vind een artikel. Hulp en contact. Links naar deze pagina. Deze pagina citeren. Downloaden als PDF. In andere talen. Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 31 mei 2020 om 1127.
Begrippen en afkortingen elektrisch rijden ANWB.
E-REV extended range electric vehicle. Elektrische auto waarbij een verbrandingsmotor range extender wordt ingeschakeld als de batterijen bijna leeg zijn. De accu kan ook aan het elektriciteitsnet worden opgeladen. Met opgeladen accu kan ongeveer 60 km volledig elektrisch worden gereden.
afkorting WikiWoordenboek.
taalkunde in het bijzonder: een aanduiding van een woord of een woordgroep door een beperkt aantal letters, dat als het gehele woord of woordgroep wordt uitgesproken. is de afkorting voor ingenieur en n.a.v. is de afkorting voor naar aanleiding van.
NU Beter Engels afkortingen.
Handige opvouwtas shoppen, shopte, geshopt afmetingen: 40 x 38 cm met prettige, brede hengsels. Je kunt hier bestellen. Op deze pagina zie je de betekenis van Engelse afkortingen. voor 12 uur s middags. The cake should go in the oven for approx.

Contacteer ons