Meer resultaten voor herhaling

 
herhaling
 
Gratis woordenboek Van Dale.
Het gratis onlinewoordenboek bevat een beperkt aantal woorden en mogelijkheden. Voor meer woorden en functionaliteiten klik hier en probeer gratis en zonder verplichtingen de Dikke Van Dale Online. Klik hier om te rijmen op herhaling in het Van Dale Rijmwoordenboek.
Nederlandse synoniemen van herhaling, ander woord voor herhaling.
Synoniemen van herhaling. nog eens doen. Puzzelomschrijvingen van herhaling in het puzzelwoordenboek.: Het nogmaals doen. Mijnwoordenboek.nl is een onafhankelijk priv├ę-initiatief, gestart in 2004. Behalve voor het vertalen van woorden, kunt u bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten.
Herhaling 11 definities Encyclo.
keer dat iets opnieuw gebeurt Voorbeeld: Dit incident is een herhaling van dat van gisteren.'Synoniem: doublure bij herhaling meer dan. Gevonden op http//www.woorden.org/woord/herhaling.: het opnieuw doen of laten zien vb: we zagen het doelpunt in de herhaling. dat is niet voor herhaling vatbaar niet geschikt om te herhalen.
Herhaling.nl alle herhalingen van wat er op tv was.
NOS Journaal met gebarentolk. Een herhaling bekijken? Op Herhaling.nl vind je alle zenders, alle programma's' en alle uitzendingen. Ons aanbod bevat alle gemiste uitzendingen van de NPO, RTL XL, NLziet en andere gemist-platforms. Geen zoektocht meer, maar 1 totaaloplossing voor Uitzending Gemist.
herhaling WikiWoordenboek.
een aflevering van een televisieprogramma of serie die nogmaals wordt uitgezonden. Engels: repeat en, rerun en. Het woord herhaling staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd herhaling herkend door.
Herhaling in het Engels vertaald uit het Nederlands.
herhaling repetition, repeat, rerun, loop, iteration, redundancy, rote. herhaling time, renewal, repetition, continuation, repeat, retrieval, round, cover. Gebruikers suggesties voor herhaling.: Uitgebreide vertaling voor herhaling Nederlands in het Engels. herhaling de v zelfstandig naamwoord. de herhaling herhaalde oefening; repetitie. repetition the zelfstandig naamwoord.
Puzzelwoordenboek Herhaling.
Herhaling van een woord in andere. Herhaling van een woord in een an. Herhaling van het thema 1. Herhaling van hetzelfde woord aan. Herhaling van hetzelfde woord in 1. Herhaling van hoofdinhoud 1. Herhaling van iets dat al gezegd is 1.

Contacteer ons