Meer resultaten voor herhaling

 
herhaling
 
Stop meer geld en aandacht in de herhaling van wetenschappelijk onderzoek NOS.
De hoofdredactie zou daarom kiezen voor berichtgeving over nieuwe bevindingen. De academie vraagt financiers niet alleen meer geld uit te trekken voor de herhaling van oude onderzoeken. Een wetenschapper die een belangrijk onderzoek na herhaling weerlegt, verdient een loonsverhoging, vindt de KNAW.
Synoniemen van herhaling; ander woord voor herhaling synoniemen.net.
als trefwoord met bijbehorende synoniemen.: da capo, herhalingsteken, repetitieteken herhaling zn.: herneming, iteratie, repetitie, reprise herhaling zn.: heruitzending, wederuitzending herhaling zn.: als synoniem van een ander trefwoord.: herhaling, oefening terugkeer zn.: woordverbanden van herhaling grafisch weergegeven. herhaling van, in herhaling vallen.
HERHALING, functie Office-ondersteuning.
Een positief getal dat aangeeft hoe vaak tekst moet worden herhaald. Als aantal-malen gelijk aan 0 nul is, resulteert HERHALING in" lege tekst. Als aantal-malen geen geheel getal is, wordt de waarde afgekapt. Het resultaat van de functie HERHALING kan maximaal 32.767 tekens lang zijn.
De Ziggo Sport tv-gids Ziggo Entertainment.
Win vette Ajax-prijzen bij Ziggo Win vipkaarten voor de Ziggo Dome Een terugblik op de hoogtepunten van 2018 Dit was zigGOwow in 2018 Ziggo Music Session: Bastille Win kaarten voor Formule 1 op tv Win een F1-reis naar de GP van Oostenrijk.
Woensdag 27 maart Programmagids Ziggo Sport.
Check het schema. Over Ziggo Sport. Download de Ziggo Sport App. Ziggo Sport ook op je tablet en smartphone! Volg Ziggo Sport. Laatste nieuws, leukste videos en rubrieken. Blijf op de hoogte. Schrijf je in voor de Ziggo Sport nieuwsbrief.
First Dates Aflevering 1 herhaling 14-12-2018 TVblik.
Klik hier om deze uitzending bij npostart.nl te bekijken. / First Dates. / Aflevering 1 herhaling. Aflevering 1 herhaling. 1203 x bekeken 0 reacties. Deze uitzending van het programma First Dates met de titel Aflevering 1 herhaling werd uitgezonden op vrijdag 14 december door BNNVARA.
Wat is de betekenis van herhaling.
het nogmaals doen de politie heeft maatregelen genomen om herhaling der ongeregeldheden te voorkomen; spraakk. werkwoorden van herhaling, die het telkens opnieuw verrichten of plaatshebben eener handeling beteekenen iteratieven, frequentatieven; bij herhaling, meer dan eens dit is u bij herhaling gezegd; recht.
herhaling Nederlands woordenboek Woorden.org.
het opnieuw doen of laten zien vb: we zagen het doelpunt in de herhaling dat is niet voor herhaling vatbaar niet geschikt om te herhalen bij herhaling meer dan eens o. Aanduiding van een grondprincipe van de West-Europese literatuur in het algemeen en de po√ęzie in het bijzonder, namelijk de terugkeer, op verschillende wijzen en in.
herhaling WikiWoordenboek.
een aflevering van een televisieprogramma of serie die nogmaals wordt uitgezonden. Engels: repeat en, rerun en. Het woord herhaling staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd herhaling herkend door.

Contacteer ons