Resultaten voor teambuilding

 
teambuilding
 
Teambuilding activiteiten van 15 tot 150 p.p.
Daarnaast hebben we ook diverse andere landen en mogelijkheden. Kijk voor België op teambuilding in België in Antwerpen, Gent, Brussel etc of op Teambuilding in Deutschland voor informatie over teambuilding activiteiten door heel Duitsland. Tenslotte vind je het Verenigd Koninkrijk via Teambuilding UK.
Teambuilding Amsterdam al vanaf 1250, De scherpste prijzen!
In de categorie Teambuilding Amsterdam organiseert Mokum Events al meer dan acht jaar bedrijfsuitjes voor groepen van 10 tot 300 personen. Specifiek gericht op teambuilding, met arrangementen waarbij het aankomt op samenwerking, zoals spelprogrammas op mooie Amsterdamse locaties en speurtochten door Amsterdam.
Teambuilding Klooster Nieuwkerk Goirle.
31 13 530 25 10. U bevindt zich hier: Home / Vergaderen / Teambuilding. Alles is mogelijk. Teambuilding is vaak een combinatie van deels vergaderen en deels activiteiten buiten. Het landgoed Nieuwkerk biedt tal van mogelijkheden om uiteenlopende teambuildingsactiviteiten te realiseren.
Teambuilding Markant Outdoorcentrum.
Verbeteren van de communicatie. Juist de individuele kwaliteiten bepalen de kracht van het team. Met een programma voor teambuilding bij Markant Outdoorcentrum dagen wij je uit, ontdek je de kwaliteiten van collegas en ga je vooral samen aan de slag!
teambuilding Engelse vertaling Linguee woordenboek.
personal de velop men t, teambuilding an d b uildi ng an internal. Wanneer er grote veranderingen in een team zijn, kan het waardevol zijn om e e n teambuilding e v en ement te organiseren zodat de teamleden vrouwen en mannen de kans krijgen om de veranderingen te bestuderen en na te denken over.
Teambuilding organiseren in de buitenlucht Boerderij de Boerinn.
Een luchtig en toegankelijk teambuilding programma. Bouw een grote kettingreactie samen met je collegas of relaties! Maak in teams je eigen minigolf baan en neem het tegen elkaar op! Zeepkisten Recycle Race. Ontwerp en bouw met je team een echte zeepkist van gerecycled materiaal en haal de finish! Zie ze vliegen. Maak kennis met deze trendy activiteit en vlieg met een professionele drone over het prachtige Groene Hart. Wat voor een dag heb je in gedachten? Een inspirerende dag op de boerderij voor collegas en relaties. Een gezellige dag op de boerderij voor familie en vrienden. Een feestelijke dag op de boerderij voor genodigden. Een sportieve dag op de boerderij voor kinderen en scholieren.
Teambuilding WegmetdeBaas heeft het grootste aanbod!
U Deugt Wij Deugen. Art of Events: U DEUGT, WIJ DEUGEN! Samenwerking, teambuilding energie genereren en nog superleuk ook! U Deugt Wij Deugen is een spelprogramma waarbij groepen tegen elkaar uitkomen in allerlei originele en vermakelijke spelonderdelen. In dit spelprogramma wordt u uitgedaagd om meer uit u.
Teambuilding deSpreker.nl.
Deze en de andere sprekers zijn in staat een grote verscheidenheid aan onderwerpen aan te snijden op het gebied van teambuilding. Natuurlijk denken wij graag met u mee en we nodigen u uit om contact met ons op te nemen voor persoonlijk advies.
Teambuilding.
Een Nederlandse term voor teambuilding is teamontwikkeling. De activiteiten bij teambuilding hebben de vorm van oefeningen, rollenspelen of groepsgesprekken. Teambuidling is dus meer dan het doen van spelletjes. Het is een systematisch proces voor het ontwikkelen van groepen tot hechte teams.

Contacteer ons