Zoeken naar wat betekent de afkorting

 
wat betekent de afkorting
 
Gratis woordenboek Van Dale.
Je hebt gezocht op het woord: afkorting. a fkorting de; v; meervoud: afkortingen 1 woord, gevormd door de eerste letters van een woord of van een paar woorden. Dit woord opzoeken in onze grootste woordenboeken? Bestel nu uw toegang of probeer Van Dale Online gratis.
Wat betekent de afkorting www? Afkortingwoordenboek.nl.
Wat betekent de afkorting o.b.v? Wat betekent de afkorting o.m? Wat betekent de afkorting p.a. Wat betekent de afkorting a.s? Wat betekent de afkorting i.f.v? Wat betekent de afkorting n.t.b? Wat betekent de afkorting o.v? Wat betekent de afkorting i.i.g?
Afkortingen die jongeren gebruiken op social media Mens en Samenleving: Communicatie.
Reactie infoteur, 16-02-2018. Volgens mij is dit geen afkorting en betekent dit gewoon jong van een leeuw of van een tijger.; Army, 13-02-2018 2143: 19. Wat betekent sf Reactie infoteur, 14-02-2018. Kan heel veel betekenen. Hangt dus van de context af.
Alle Afkortingen.nl Twitter, Facebook, WhatsApp en SMS afkortingen.
Heb je een afkorting of een woord waarvan je de betekenis niet weet? Tegenwoordig zie je op Twitter, WhatsApp, Facebook, Instagram en in SMS berichten regelmatig afkortingen of woorden als BAE, OOTD, SWS, OMG, etc. Grote kans dat je bij ons het antwoord kunt vinden!
Lijst van afkortingen in het Nederlands Wikipedia.
De Volkskrant, 14 januari 2015, In India gaan ze homo's' genezen. AD, 23 september 2013, Politie pakt dronken man van de AA op. nrc.nl, 7 januari 2013, Teruglezen: het enige interview met neuroloog J. over zijn ondergang. afkortingen.nu, Wat betekent aanw.vnw? Afkorting Woordenboek, Wat betekent de afkorting aanw.vnw?
SMS Woordenboek Twitter, Facebook Chat, WhatsApp en SMS afkortingen.
Grote kans dat je bij ons het antwoord kunt vinden! Behalve afkortingen, vind je bij ons ook de betekenis van straattaal en veel gebruikte Engelse woorden. Voer hier rechts de afkorting in en klik op Zoeken! Voer hieronder de afkorting in zonder punten.:
17.1 Afkortingen woordenlijst.
Een afkorting in de specifieke betekenis van het woord is de weergave van een woord of een woordgroep door een of meer beginletters, zonder dat de afkorting in de plaats komt van wat wordt afgekort: als we de afkorting voorlezen, spreken we niet de afkorting uit, wel het woord of de woorden waar ze voor staat.
Woordenlijst chattaal Taalhelden.
Afkorting van wat jij wilt. Afkorting van waarom? Afkorting van waarschijnlijk. Wordt ook zo gebruikt. Afkorting van what the fuck. Meestal is het een uitroep van ontzetting, zoals Nee, echt? Xoxo betekent kusjes en knuffels. De x-en staan voor kusjes en de o's' voor knuffels.
Betekenis TBH.
Wat betekent TBH? Hieronder vind je 7 betekenissen van het woord TBH. Je kunt ook zelf een definitie van TBH toevoegen. De afkorting TBH" betekent to" be honest" Nederlands: om" eerlijk te zijn. anoniem 30 november 1999. To Be Honest, Afkorting voor om eerlijk te zijn, wordt vooral gebruikt bij het chatten Zie ook: Chatten Bron: icer.nl.

Contacteer ons