Op zoek naar wat betekent de afkorting?

 
wat betekent de afkorting
 
17.1 Afkortingen woordenlijst.
Een afkorting in de specifieke betekenis van het woord is de weergave van een woord of een woordgroep door een of meer beginletters, zonder dat de afkorting in de plaats komt van wat wordt afgekort: als we de afkorting voorlezen, spreken we niet de afkorting uit, wel het woord of de woorden waar ze voor staat.
SMS Woordenboek Twitter, Facebook Chat, WhatsApp en SMS afkortingen.
Grote kans dat je bij ons het antwoord kunt vinden! Behalve afkortingen, vind je bij ons ook de betekenis van straattaal en veel gebruikte Engelse woorden. Voer hier rechts de afkorting in en klik op Zoeken! Voer hieronder de afkorting in zonder punten.:
SMS taal MSN taal MO6.
Eindeleik weet ik wat lmao en ffs is thx! Ingediend door Anonieme bezoeker niet gecontroleerd op ma, 2007-06-18 1130. Wat betekent hbgb? Ingediend door Anonieme bezoeker niet gecontroleerd op ma, 2007-02-26 1500. bedankt vr de info. hd knodig voor school.
Betekenis LM.
nou Heb je nog wat geleerdMaarja, vergeet niet te liken! Amy-yane 7 november 2018. De betekenis van lm is nog door niemand gezegt hier de meeste mensen gebruiken de afkoring lm als laat maar like als dat waar is en zeg ook even of jij lm als laat maar gebruikt en niet als love me of lick me echt zo van nou nee lm laat maar anoniem 20 februari 2017. Louis Michel is ook een mogelijkheid in sommige contreien. m1952 7 november 2017. 1: Lymfatische malformatie. lumen, Een maat voor de totale hoeveelheid licht die een lichtbron geeft Bron: icer.nl. natuurkunde, eenheid het symbool voor lumen, een eenheid voor lichtstroom Bron: nl.wiktionary.org. LM betekent Little Mix Little mix fan 19 maart 2018.
Wat betekent de afkorting BMI eigenlijk?
Quetelet index berekenen. Wat betekent de afkorting BMI eigenlijk? Wat betekent de afkorting BMI eigenlijk? Er wordt veel gesproken over BMI, maar ik heb geen flauw idee wat BMI eigenlijk betekend. Vraag gesteld door: Mirjam007. Er zijn 6 antwoorden gegeven.
afkortingen? ff, idd, iig, etc. Hardware.Info Forum.
14 feb 2002 Berichten.: Ik lees regelmatig de afkorting IDD in verschillende items, maar wat wordt hier eigenlijk mee bedoeld? Is dit een IT-kreet, ik kan het nergens vinden, ook in v.Dale niet. Sorry, maar kan iemand mij dit nader veklaren?
Hoe gebruik je afkortingen volgens APA in je scriptie?
Schrijf de eerste keer dat je een begrip gebruikt deze helemaal uit, met de afkorting tussen haakjes erachter. Bijvoorbeeld: computer mediated communication CMC. In het vervolg van de tekst kun je dan de afkorting blijven herhalen, omdat de lezer nu weet wat de afkorting betekent.
Wat betekent GIF? Definities en afkortingen geleverd door Computerwoorden.nl.
Daarnaast ondersteunen GIF-afbeeldingen transparantie en interlacing, waardoor de java-applet visueel veel aantrekkelijker kan worden. GIF is ook zeer geschikt voor het weergeven van tekst en illustraties met effen kleuren zoals tekeningen. Voeg toe aan lijst Print dit woord Selectie naar lijst Directe link naar GIF."
Wat betekent de afkorting www? Afkortingwoordenboek.nl.
Wat betekent de afkorting o.b.v? Wat betekent de afkorting i.f.v? Wat betekent de afkorting d.i? Wat betekent de afkorting p.a. Wat betekent de afkorting i.i.g? Wat betekent de afkorting AMK? Wat betekent de afkorting i.v.m? Wat betekent de afkorting o.m?

Contacteer ons