Meer resultaten voor vnv afkorting

 
vnv afkorting
 
Weet je nog dat het ooit cool was om sms en msntaal te gebruiken? Tech Upcoming.
Upcoming.nl gebruikt cookies om onder andere de website te analyseren en te verbeteren, het reageren via social media mogelijk te maken, audio en video af te spelen en je relevante advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te blijven maken van deze website of door op" akkoord" te klikken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op Upcoming.nl.
Divisie CCV CBR.
Deze Raad ziet erop toe dat de dienstverlening van CCV aansluit op de beroepsvereisten in de logistiek, transport en personenvervoer sector. Deze Raad is een subraad van de overkoepelende Centrale gebruikersraad CBR en is de opvolger van de CCV Raad en de Binnenvaart Raad.
afkortingen in de bouw, bouwkundige tekeningen, afkortingen architectuur. afkortingen in de bouw, bouwkundige tekeningen, afkortingen architectuur.
verontreinigingen, grondwater, waterkeringen e.d; WW voor Waterwet is geen officile afkorting in verband met de tweede betekenis van WW, de Waterwet omvat Wet op de waterhuishouding, Wet op de waterkering, Grondwaterwet, Wet verontreiniging oppervlaktewateren Wvo, Wet verontreiniging zeewater, Wet droogmakerijen en indijkingen Wet van 14 juli 1904, Wet beheer rijkswaterstaatswerken het zogenaamde natte" gedeelte, Waterstaatswet 1900.
VNV Wikipedia.
Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met VNV of met VNV in de titel. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van VNV inzichtelijk te maken. Op deze pagina staat een uitleg van de verschillende betekenissen van VNV en verwijzingen daarnaartoe.
Afkortingen die jongeren gebruiken op social media Mens en Samenleving: Communicatie.
Ight is een afkorting voor allright. Eenhoornx, 01-05-2018 1107: 34. Wat betekent amk? Reactie infoteur, 02-05-2018. Dit is al eerder gevraagd en de enige betekenis die ik ken is een Turkse uiting van frustratie die ik hier niet ga herhalen omdat deze niet erg netjes is.
Betekenis VNV Nation.
VNV Nation is een Iers-Britse futurepopband, en een van de populairdere bands uit de golf van Electronic Body Music in het begin van de 21e eeuw. De afkorting VNV staat voor Victory Not Vengeance waar Bron: nl.wikipedia.org. Betekenis van VNV Nation toevoegen.
Alle Afkortingen.nl Twitter, Facebook, WhatsApp en SMS afkortingen.
Heb je een afkorting of een woord waarvan je de betekenis niet weet? Tegenwoordig zie je op Twitter, WhatsApp, Facebook, Instagram en in SMS berichten regelmatig afkortingen of woorden als BAE, OOTD, SWS, OMG, etc. Grote kans dat je bij ons het antwoord kunt vinden!
VNV VLIEGVISSEN VLIEGVISTECHNIEK.
Voor het vissen op snoek en voor de grote forellen van het Oostvoornsemeer of zalm en zeeforel in het buitenland, of voor het vissen op zee heb je een zwaardere hengel nodig en ook zinkende lijnen. Hengel Aftma gewicht 8.
VNV Nation definitie Encyclo.
VNV Nation is een Iers-Britse futurepop-band, en een van de populairdere bands uit de golf van Electronic Body Music in het begin van de 21e eeuw. De afkorting VNV staat voor Victory Not Vengeance waarmee de band wil zeggen dat je altijd moet streven naar het beste, en niet bij de pakken moet neerzitten.

Contacteer ons