Zoeken naar vnv afkorting

 
vnv afkorting
 
Alle Afkortingen.nl Twitter, Facebook, WhatsApp en SMS afkortingen.
Heb je een afkorting of een woord waarvan je de betekenis niet weet? Tegenwoordig zie je op Twitter, WhatsApp, Facebook, Instagram en in SMS berichten regelmatig afkortingen of woorden als BAE, OOTD, SWS, OMG, etc. Grote kans dat je bij ons het antwoord kunt vinden!
VNV Nation definitie Encyclo.
VNV Nation is een Iers-Britse futurepop-band, en een van de populairdere bands uit de golf van Electronic Body Music in het begin van de 21e eeuw. De afkorting VNV staat voor Victory Not Vengeance waarmee de band wil zeggen dat je altijd moet streven naar het beste, en niet bij de pakken moet neerzitten.
Betekenis VNV Nation.
VNV Nation is een Iers-Britse futurepopband, en een van de populairdere bands uit de golf van Electronic Body Music in het begin van de 21e eeuw. De afkorting VNV staat voor Victory Not Vengeance waar Bron: nl.wikipedia.org. Betekenis van VNV Nation toevoegen.
Je tiener op het web en de afkortingen Wel.nl.
Zorg dat je weet met welke apparaten ze toegang hebben tot het internet. Verander je de settings zodat ze niet overal naartoe kunnen surfen, hou er dan rekening mee dat ze misschien de wifi van de buren gebruiken en de settings daarmee ontduiken.
Afkortingen die jongeren gebruiken op social media Mens en Samenleving: Communicatie.
Reactie infoteur, 16-02-2018. Isk schijnt zoiets te zijn als: ik zie karma. Aerxl, 15-02-2018 1713: 20. Wat betekent welp? Reactie infoteur, 16-02-2018. Volgens mij is dit geen afkorting en betekent dit gewoon jong van een leeuw of van een tijger.;
afkorting. afkorting. afkorting.
welkom op afkorting.nl. Op deze website kun je duizenden afkortingen zoeken en de uitleg ervan vinden. Linksboven kun je de afkorting opzoeken. Deze dienst is gratis en bedacht en ontwikkeld door D.J.P. Ieder jaar worden er nieuwe afkortingen verzonnen. Vooral via MSN, SMS, Twitter en Whatsapp wordt veel gebruik gemaakt van een afkorting. Bekende afkortingen zijn: cu see you tot ziens, w8 wacht, 2M Afkorting.nl tomorrow is morgen., ook mobiel te bereiken via WAP.
Lijst van afkortingen in het Nederlands Wikiwand.
Would you like to suggest this photo as the cover photo for this article? Yes, this would make a good choice No, never mind. Thank you for helping! Your input will affect cover photo selection, along with input from other users.
SMS-taal zkwrdnbk.
sms-taal twittertaal chattaal msn-taal. Voeg een nieuwe afkorting toe. Zoeken SMS-taal Nederlands. Zoeken Nederlands SMS-taal. A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z.
VNV Wikipedia.
Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met VNV of met VNV in de titel. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van VNV inzichtelijk te maken. Op deze pagina staat een uitleg van de verschillende betekenissen van VNV en verwijzingen daarnaartoe.

Contacteer ons