Resultaten voor vnl afkorting

 
vnl afkorting
 
Wat betekent de afkorting vnl? Afkortingen.nu.
Lijst van afkortingen in het Nederlands Wikipedia.
Hieronder volgt een lijst van in het Nederlandse taalgebruik voorkomende afkortingen. In het Nederlandse taalgebruik hoeft niet te betekenen dat de afkorting naar een Nederlandstalig begrip verwijst. Daarom zijn ook afkortingen als SOS en s.v.p. Het begrip afkorting wordt in ruime zin gebruikt en omvat in deze lijst.:
Betekenis vnl.
Hieronder vind je 3 betekenissen van het woord vnl. Je kunt ook zelf een definitie van vnl toevoegen. De afkorting vnl" betekent voornamelijk. anoniem 6 december 2009. Voornamelijk Bron: chatwoordenboek.nl. Van Nature Liefdevol Wie van Nature Liefdevol is leeft in het moment.
Help: Afkortingen.
beeldende kunst bn. bijvoeglijk naamwoord boek. Canada cm centimeter com. eten en drinken dansk. door middel van dram. en dergelijke elk. gebiedende wijs geol. grafische kunst H. in plaats van iron. het recht km kilometer landb. luchtvaart m meter m.
Wat betekent de afkorting vnl? Afkortingwoordenboek.nl.
Met deze website willen we antwoord geven op deze vragen. De betekenis van de afkorting vnl. Wat betekent de afkorting vnl? Nu weet u wat de afkorting vnl. Wij hopen dat u wat aan de informatie op deze website hebt gehad.
Afkorting vinden Zoek afkortingen hier op vind je afkorting en de betekenis van die afkorting.
apple blackberry chrome browser computer iphone windows. Hoe vind je de juiste afkorting? Wat is de betekenis van een afkorting? Het engelse woord voor afkorting is abbreviation. Acronym is ook een soort afkorting. Vind hier uitleg en help bij afkortingen.
Woordtekens_punten_in_afkortingen.
2 Er staan geen punten in officile symbolen voor maten, gewichten, scheikundige ele menten, geldeenheden e.d.: ha, km, dm, dl, Ni, Ag, 300 EUR, 1000 USD, MHz, 75V, 100W, kW. Hieronder valt ook h als afkorting van hora Latijn voor uur: 120 km/h.
Gratis woordenboek Van Dale.
Je hebt gezocht op het woord: vnl. 1 afkorting van: voornamelijk. Dit woord opzoeken in onze grootste woordenboeken? Bestel nu uw toegang of probeer Van Dale Online gratis. U krijgt direct en zonder verdere verplichtingen tijdelijk toegang tot de beste taalhulpmiddelen van Van Dale.
Meaning of tgo in Dutch english dictionary Betekenis van tgo in het Engels Nederlands woordenboek 1.
excessief viriel gedrag vnl tgo vrouwen. Synonyms and Antonymous of the word tgo in Almaany dictionary. met betrekking tot brachydactylie aangeboren verkorting van vinger en teenkootjes tgv achondroplasie. fabismus, bonenziekte, ziektebeeld als van hemolytische anemie met icterus en hemoglobinurie tgv overgevoeligheid voor de favaboon o. een erfelijk enzymdefect. foutieve medische behandeling. tfielin, klein doosje van leer gemaakt, bevat kleine gedeelten uit de Tenach, wat op voorhoofd van joodse mannen wordt gebonden en om de arm tijdens morgengebed. TFR Terrain Following Radar. radar dat op grond achtervolgt. TFS Tactical Fighter Squadron. TFTP Trivial File Transfer Protocol. eenvoudig protocol en reeks regels om gegevens tussen twee systemen uit te wisselen voor overdracht van bestanden, eenvoudige wijziging van FTP zonder te kunnen nagaan wie de gebruiker is. TGIF Thank God It s friday. dank God dat het al vrijdag, eindelijk is de week om afkorting.

Contacteer ons