Meer resultaten voor vnl afkorting

 
vnl afkorting
 
Betekenis vnl.
Hieronder vind je 3 betekenissen van het woord vnl. Je kunt ook zelf een definitie van vnl toevoegen. De afkorting vnl" betekent voornamelijk. anoniem 6 december 2009. Voornamelijk Bron: chatwoordenboek.nl. Van Nature Liefdevol Wie van Nature Liefdevol is leeft in het moment.
Lijst van afkortingen in het Nederlands Wikipedia.
Hieronder volgt een lijst van in het Nederlandse taalgebruik voorkomende afkortingen. In het Nederlandse taalgebruik hoeft niet te betekenen dat de afkorting naar een Nederlandstalig begrip verwijst. Daarom zijn ook afkortingen als SOS en s.v.p. Het begrip afkorting wordt in ruime zin gebruikt en omvat in deze lijst.:
VNL Vertaling Engels-Nederlands.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: VNL DE VNL ES VNL FR. Vertalingen VNL ENNL. Bron: Download IATE, European Union, 2017. Voorbeeldzinnen met VNL.
Wat betekent de afkorting vnl? Afkortingwoordenboek.nl.
Met deze website willen we antwoord geven op deze vragen. De betekenis van de afkorting vnl. Wat betekent de afkorting vnl? Nu weet u wat de afkorting vnl. Wij hopen dat u wat aan de informatie op deze website hebt gehad.
Gratis woordenboek Van Dale.
Je hebt gezocht op het woord: vnl. 1 afkorting van: voornamelijk. Dit woord opzoeken in onze grootste woordenboeken? Bestel nu uw toegang of probeer Van Dale Online gratis. U krijgt direct en zonder verdere verplichtingen tijdelijk toegang tot de beste taalhulpmiddelen van Van Dale.
Wat betekent de afkorting vnl? Afkortingen.nu.
Meest Gebruikte Afkortingen in Nederland.
COPYRIGHT 2016 meest-gebruikte.nl is een initiatief van Recnation en FrankOonk.nl contact Privacy Policy. We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.
Forum voor Democratie.
Vnl. definitie Encyclo.
Gevonden op http//www.woorden.org/woord/vnl. Geen exacte overeenkomst gevonden. Encyclo.nl, online sinds 2007, is een zoekmachine voor Nederlandstalige begrippen en definities. De website probeert alle woordenlijsten op het internet, groot en klein, samen te brengen om het zoeken naar woorden makkelijk te maken.

Contacteer ons