Meer resultaten voor pos afkorting

 
pos afkorting
 
Betekenis pos.
Wat betekent pos? Hieronder vind je 12 betekenissen van het woord pos. Je kunt ook zelf een definitie van pos toevoegen. De afkorting POS" betekent parents" over shoulder / piece of shit" Nederlands: ouders" kijken mee / stuk stront. anoniem 30 november 1999.
Wat betekent de afkorting POS? Afkortingwoordenboek.nl.
Wat betekent de afkorting POS? Wat betekent POS? Betekenis afkorting POS. Met deze website willen we antwoord geven op deze vragen. De betekenis van de afkorting POS is.: Wat betekent de afkorting POS? Nu weet u wat de afkorting POS betekent.
Point of Sale POS materiaal.
Point of sale-materiaal POS. Met point of sale-materialen brengt u uw product op het verkooppunt onder de aandacht van de doelgroep. Het beslissingsproces van de koper speelt zich grotendeels af op de winkelvloer, dus daar moeten acties goed zichtbaar zijn.
Betekenis-definitie pos: Afkorting voor piece of shit. DFB De Financi├źle Begrippenlijst.
ouwe jongens krentenbroo. debt service coverage ra. Mist u een begrip? Stuur ons dan een e-mail. Afkorting voor piece of shit. Portugese Stock Index. Home Voeg begrippenlijst toe aan eigen site Suggesties Licenties. Adverteren Over dfbonline.nl Voorwaarden Privacybeleid Colofon Sitemap Contact.
Wat betekent de afkorting POS? Afkortingen.nu.
Eenvoudig definities van afkortingen opzoeken. Wat betekent POS? Voor de afkorting POS zijn 2 definities beschikbaar.: Geen onderdeel van een categorie. Point of sale. Geen onderdeel van een categorie. Mogelijk is op Wikipedia meer informatie over POS beschikbaar. Copyright 2018 Afkortingen.nu.
Point of sale Wikipedia.
Point Of Sale POS is een computergestuurd kasregister. In tegenstelling tot standaardkasregistersystemen ECR is een POS veel uitgebreider, met name in rapportages, beheer en verkoop. Een POS systeem bestaat uit hardware en software. Voor hardware wordt meestal een Windowscomputersysteem gebruikt dat veelal uitgerust is met een touchscreen.
POS Vertaling Engels-Nederlands.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: POS DE POS ES POS FR. Vertalingen POS ENNL. zinsdeel; verkooppunt; handelaar; point of service. Bronnen: Download IATE, European Union, 2017; Vlietstra.
Wat is een POS? Een korte samenvatting over Point of Sale Lightspeed.
Meestal bestaat een POS Systeem uit een computer met daarop POS software, een bonnenprinter, een barcodescanner, pinapparaat en een lokale server voor verouderde point of sale systemen. Mobiele POS systemen in de cloud die op een iPad en andere draagbare apparaten tablets, iPod, iPhone draaien, die hebben geen server ter plaatse nodig.
POS, ICT afkortingen en begrippen.
POS is de afkorting voor P oint O f S ales. De POS is een single purpose computersysteem. POS is een ander woord voor de in Nederland gebruikelijke benaming van een computerkassa. De POS gebruikt als invoereenheid een barcodescanner, een rfidscanner en een touchscreen.

Contacteer ons