Op zoek naar adv afkorting?

 
adv afkorting
 
De invloed van je ADV Aeroob Drempel Vermogen Fiets.nl Race en MTB website.
Gewicht ADV is omgekeerd evenredig met het gewicht; afvallen leidt tot hogere ADV. De ADV van de wereldkampioenen bij hardlopen en de wereldtoppers bij het wielrennen ligt in de orde van 64, Watt/kg, zoals we in een later stukje zullen zien.
Ingewikkelde termen op je loonstrook CNV Vakmensen.
Informatie en advies bij ziekte. Word lid met 50% korting. Mis je een afkorting? Check je loonstrook met ons stappenplan. ADV staat voor arbeidsduurverkorting. Je bouwt ADV-uren op als je wekelijks meer uren werkt dan je volgens je arbeidsovereenkomst zou moeten werken.
ADV Vertaling Duits-Nederlands.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: ADV EN ADV ES ADV FR. Definities in het Duits: ADV 9x. Vertalingen ADV DENL. AGV Afkorting; adefovir dipivoxil; orale prodrugvorm van PMEA; ADP Afkorting.
ADV WikiWoordenboek.
Naar navigatie springen Naar zoeken springen. Geluid: ADV hulp, bestand. afkorting economie arbeidsduurverkorting. Het woord ADV staat niet in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Taalunie. Overgenomen van" https//nl.wiktionary.org/w/index.phptitleADVoldid3840688.: Woorden in het Nederlands. Woorden in het Nederlands van lengte 3.
Wat is adv arbeidsduurverkorting?
Werkwacht / Wat is adv? Wat is adv? Adv staat voor arbeidsduurverkorting, ook wel arbeidstijdverkorting atv genoemd. Bij adv werk je wekelijks meer dan de afgesproken arbeidsduur. De extra gewerkte uren neem je op een ander moment op als verlof.
team gwo gwo cursus adv afkorting.
ADV Afkorting 1. Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met ADV of met ADV in de titel. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van ADV inzichtelijk te maken. Op deze pagina staat een uitleg van de verschillende betekenissen van ADV en verwijzingen daarnaartoe.
Wat zijn adv-dagen in de techniek? Voort.
In dit geval worden er iedere week 2 uren adv opgebouwd. Deze uren kunnen vervolgens gebruikt worden om op een andere dag verlof te nemen. Wat is het verschil tussen atv en adv in de techniek? leestijd 4 januari 2018.
Afkortingen www.vlaamswelzijnsverbond.be.
Home Info Afkortingen Afkortingen. Info uit het werkveld. A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W Y Z. Algemeen Belgisch Vakverbond. Algemene Centrale van Liberale Vakbonden van Belgi├ź.
Atv-dagen, 8 veelgestelde vragen van werkgevers Vakantie en verlof Ondernemen Met Personeel. Goudse logo.
Ze dienen tegenwoordig vooral als een compensatie voor de uren die werknemers wel werken maar niet uitbetaald krijgen. Wat is het verschil met adv-dagen? Adv staat voor arbeidsduurverkorting. Het verschil is dat werknemers bij adv-dagen de opgebouwde tijd gebruiken voor een kortere werkweek.

Contacteer ons