Resultaten voor wat betekent de afkorting nl

 
wat betekent de afkorting nl
 
afkorting. afkorting. afkorting.
Hierdoor is het soms lastig een sms te lezen als je de betekenis van zo'n' afkorting niet kent. Ook in de computer, waaronder pc en internet techniek en mobiele telefoon gsm, gprs, umts, 4G, zijn vele afkortingen in gebruik. adsl, cpu, ram, hd zijn veel herkenbare afkortingen waar je hier de betekenis kunt vinden. Ook in de game en entertainment en film industrie worden veel afkortingen geplaatst. Internetafkortingen in Oxford English Dictionary. Hieronder vind je meer handige websites met leuke aanbiedingen en handige links en leuke internet winkels. Geloof jij alles wat je ziet en leest op internet? Wat komt er in het jaar jaar 2018. online handboek voor handige tips en internet links. Wat is jouw favoriete internet verkenner. Bellen of Mailen nl wat is sneller, slimmer en efficienter: bellen of mailen.
Lijst van afkortingen in het Nederlands Wikipedia.
De Volkskrant, 14 januari 2015, In India gaan ze homo's' genezen. AD, 23 september 2013, Politie pakt dronken man van de AA op. nrc.nl, 7 januari 2013, Teruglezen: het enige interview met neuroloog J. over zijn ondergang. afkortingen.nu, Wat betekent aanw.vnw? Afkorting Woordenboek, Wat betekent de afkorting aanw.vnw?
afkorting Vertaling Nederlands-Engels.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: afkorting DE afkorting ES afkorting FR. Definities op Encyclo.nl: Afkorting 12x. Vertalingen afkorting NLEN. woord waarvan niet alle letters zijn opgeschreven abbreviation.
17.1 Afkortingen woordenlijst.
Een afkorting in de specifieke betekenis van het woord is de weergave van een woord of een woordgroep door een of meer beginletters, zonder dat de afkorting in de plaats komt van wat wordt afgekort: als we de afkorting voorlezen, spreken we niet de afkorting uit, wel het woord of de woorden waar ze voor staat.
Wat betekent de afkorting Nl? Afkortingwoordenboek.nl.
Met deze website willen we antwoord geven op deze vragen. De betekenis van de afkorting Nl. Wat betekent de afkorting Nl? Nu weet u wat de afkorting Nl. Wij hopen dat u wat aan de informatie op deze website hebt gehad.
Gratis woordenboek Van Dale.
Je hebt gezocht op het woord: afkorting. a fkorting de; v; meervoud: afkortingen 1 woord, gevormd door de eerste letters van een woord of van een paar woorden. Dit woord opzoeken in onze grootste woordenboeken? Bestel nu uw toegang of probeer Van Dale Online gratis.
Afkortingen Zoek afkortingen hier op. Afkortingen uitleg opzoeken.
Dit is een website voor het opzoeken van de betekenis van afkortingen. Een kleine selectie.: aub, svp, wap, gprs, umts. hoe herken je een afkort of afkortingen? Als je afkortingen niet herkent, dan ga je baar afkortingen.nl om ze op te zoeken. Woorden of lange zinnen afkorten tot enkele woorden of letters. Zoek je een afgekort woord of zin, begin dan hier of op afkorting nl.
SMS Woordenboek Twitter, Facebook Chat, WhatsApp en SMS afkortingen.
Grote kans dat je bij ons het antwoord kunt vinden! Behalve afkortingen, vind je bij ons ook de betekenis van straattaal en veel gebruikte Engelse woorden. Voer hier rechts de afkorting in en klik op Zoeken! Voer hieronder de afkorting in zonder punten.:
Alle Afkortingen.nl Twitter, Facebook, WhatsApp en SMS afkortingen.
Heb je een afkorting of een woord waarvan je de betekenis niet weet? Tegenwoordig zie je op Twitter, WhatsApp, Facebook, Instagram en in SMS berichten regelmatig afkortingen of woorden als BAE, OOTD, SWS, OMG, etc. Grote kans dat je bij ons het antwoord kunt vinden!

Contacteer ons