Meer resultaten voor wat betekent de afkorting nl

 
wat betekent de afkorting nl
 
Afkortingen Legal.nl.
Voor wat betreft. Voorbereidend wetenschappelijk onderwijs. Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Voorzitter Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. voorzitter Afdeling voor de geschillen van bestuur van de Raad van State. Voorzitter Afdeling rechtspraak van de Raad van State.
Engelse afkortingen.
WYSIWYG What You See Is What You Get wat je ziet is wat je krijgt. YWIA You're' welcome in advance graag gedaan op voorhand. Tip de redactie Print deze pagina Delen Deze pagina op je website insluiten. Tijdsnotatie AM of PM.
Publicatiebureau Interinstitutionele schrijfwijzer 7.1. Landen 7.1.1. Benaming en te gebruiken afkortingen.
Siteplan Juridische mededeling Cookies Veel voorkomende vragen Contact Pagina afdrukken. bg es cs da de et el en fr ga hr it lv lt hu mt nl pl pt ro sk sl fi sv. Europa Publicatiebureau Schrijfwijzer III. Regels voor alle talen 7. Landen, talen en munteenheden. Papieren of PDF-versie. Toetredende staat/k K andidaat-lidstaten. Officiële of courante benaming? EU-28, toetredende staat en kandidaat-lidstaten en, fr. Benaming en te gebruiken afkortingen. zie ook bijlagen A5 en A6. Hieronder vindt u een lijst met de officiële schrijfwijze en afkortingen van de lidstaten van de Europese Unie. U dient bij voorkeur de ISO-code met twee letters ISO-code 3166 alpha-2 te gebruiken, behalve voor Griekenland en het Verenigd Koninkrijk, waarvoor u de afkortingen EL en UK dient aan te houden. De protocollaire volgorde van de lidstaten is gebaseerd op de geografische benaming in de landstaal zie ook punt 7.1.2, Volgorde van de staten. Courante benaming in de oorspronkelijke taal/talen geografische benaming 1 Officiële benaming in de oorspronkelijke taal/talen protocollaire benaming Courante benaming in het Nederlands geografische benaming Officiële benaming in het Nederlands protocollaire benaming 2 Landen. code 3 Voormalige afkorting 3.
Gratis woordenboek Van Dale.
Je hebt gezocht op het woord: afkorting. a fkorting de; v; meervoud: afkortingen 1 woord, gevormd door de eerste letters van een woord of van een paar woorden. Dit woord opzoeken in onze grootste woordenboeken? Bestel nu uw toegang of probeer Van Dale Online gratis.
Wat betekent de afkorting Nl? Afkortingwoordenboek.nl.
Met deze website willen we antwoord geven op deze vragen. De betekenis van de afkorting Nl. Wat betekent de afkorting Nl? Nu weet u wat de afkorting Nl. Wij hopen dat u wat aan de informatie op deze website hebt gehad.
Wat betekent BIG in de Wet BIG? BIG-register.
Wat betekent BIG in de Wet BIG? BIG staat voor: Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg. De Wet BIG geeft regels voor beroepen in de gezondheidszorg en beschermt patiënten tegen ondeskundig en onzorgvuldig handelen. Het BIG-register is een onderdeel van de Wet BIG.
SMS Woordenboek Twitter, Facebook Chat, WhatsApp en SMS afkortingen.
Grote kans dat je bij ons het antwoord kunt vinden! Behalve afkortingen, vind je bij ons ook de betekenis van straattaal en veel gebruikte Engelse woorden. Voer hier rechts de afkorting in en klik op Zoeken! Voer hieronder de afkorting in zonder punten.:
Oefening: betekenis afkortingen slepen 1 jufmelis.nl.
In deze opdracht leer je allerlei afkortingen. Alle afkortingen van de basislijst schooltaalwoorden staan in de oefeningen, daarnaast staan er ook nog extra afkortingen bij. Sleep het juiste woord naar de juiste afkorting. enzovoorts onder andere bladzijde hoofdstuk afbeelding afkorting tot en met.
Wat betekent nvm? WatBetekentHet.nl.
Wat Betekent polyvalente bank met een brede dienstverlening? Wat Betekent anemisch infarct? Wat Betekent beermens? Wat Betekent bouillon-agar? Wat Betekent internationale handel tussen ondernemingen? Wat Betekent elektro-chirurgisch apparaat? Wat Betekent bruinvis? Wat Betekent misvatting? Betekenis volgens Wikipedia. De Dikke van Dale.

Contacteer ons