Resultaten voor nml afkorting

 
nml afkorting
 
Scholieren.com. Een klein vraagje met n of twee a? Scholieren.com forum.
Bekijk openbaar profiel. Zoek meer berichten van martijn1985. Bekijk openbaar profiel. Zoek meer berichten van notbonefish. Voor namelijk" wordt een makkelijkere afkorting gebruikt op deze forums nml dan die uit de Nederlandse taal nl. Dat je dit even weet, Uit-Duitsland.
Afkortingen N.Nz ximaar.
Mode Instituut; NED-NH Kled.Amsterdam NMIMT New Mexico Institute of Mining Technology; USA-NM Mijnb. NML National Metrology Laboratory; IRL Dublin NML Nederland Maritiem Land Stichting; NED Scheepv. nmm Naar Mijn Mening; Ned.Opm. Moslim Omroep; NED Rel.RTV 1993, Islam.omroep NMoMA National Museum Of Modern Art; JPN Cult.Kyoto NMOF Nooit Meer Oorlog Federatie; NED org.
Homepagina Veluws College.
LOOT is de afkorting van Landelijke Organisatie Onderwijs Topsport. Stichting LOOT is een onafhankelijke stichting die de schakel vormt tussen de sportambities van NOCNSF en de wet en regelgeving van het Ministerie van OCW. Het Veluws College Mheenpark is een Sport Accent school.
Afkortingen NL Schip als veilig systeem 2200PROJ13 StudeerSnel.nl.
SMS Woordenboek Twitter, Facebook Chat, WhatsApp en SMS afkortingen.
SFS WDW NVM RT WDJ HBJ WJW VGM HJB HGH ISG LDK DDW MZ VNV SRS IDK WSS NP ATM. Vind de betekenis van een afkorting. Heb je een afkorting of een woord waarvan je de betekenis niet weet? Tegenwoordig zie je op Twitter, WhatsApp, Facebook Chat en in SMS berichten regelmatig afkortingen als SFS, WDW, NVM, RT, etc. Grote kans dat je bij ons het antwoord kunt vinden! Behalve afkortingen, vind je bij ons ook de betekenis van straattaal en veel gebruikte Engelse woorden. Voer hier rechts de afkorting in en klik op Zoeken!
NML Vertaling Engels-Nederlands.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: NML DE NML ES NML FR. Vertalingen NML ENNL. Bron: Download IATE, European Union, 2017. Voorbeeldzinnen met NML.
Lijst van afkortingen Vaststelling begroting Ministerie van Economische Zaken en Klimaat 2019 Rijksbegroting.nl.
Direct naar in deze pagina: inhoud, zoekveld of menu. Rijksbegrotingsfasen Rijksbegroting Overzicht Voorbereiding Uitvoering Verantwoording. XIII Economische Zaken en Klimaat. Vaststelling begroting Ministerie van Economische Zaken en Klimaat 2019. Lijst van afkortingen. Agentschap voor de samenwerking tussen energieregulators. Autoriteit Consument en Markt.
team gwo gwo belastingdienst nml afkorting.
Resultaten voor nml afkorting. NML Vertaling Engels-Nederlands. van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: NML DE NML ES NML FR. Vertalingen NML ENNL.
Cursusboek Klein Vaarbewijs 1 2 Google Boeken.
Pagina 183 schip door zijn diepgang beperkt in zijn manoeuvreerbaarheid een werktuiglijk voortbewogen schip dat wegens zijn diepgang ten opzichte van de beschikbare diepte en breedte van het vaarwater ernstig beperkt is in zijn mogelijkheid af te wijken van de koers die het volgt; i betekent het woord varende.

Contacteer ons