Zoeken naar nml afkorting

 
nml afkorting
 
Anti-insect Deet.
DEET is het meest effectief tegen malariamuggen en steekvliegen, effectief tegen teken en redelijk effectief tegen grote steekvliegen, knutjes en midges. Het percentage DEET is bepalend voor de werkingsduur van het insectenwerende middel. Wat is DEET. DEET is de afkorting voor NN-diethyl-m-toluamide.
Scholieren.com.
SMS Woordenboek Twitter, Facebook Chat, WhatsApp en SMS afkortingen.
Grote kans dat je bij ons het antwoord kunt vinden! Behalve afkortingen, vind je bij ons ook de betekenis van straattaal en veel gebruikte Engelse woorden. Voer hier rechts de afkorting in en klik op Zoeken! Voer hieronder de afkorting in zonder punten.:
NML Vertaling Engels-Nederlands.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: NML DE NML ES NML FR. Vertalingen NML ENNL. Bron: Download IATE, European Union, 2017. Voorbeeldzinnen met NML.
Afkortingen en Termen LvnNL.
SAR Point of Contact. 30 minutes BEFORE sunrise. Surveillance Radar Approach. Combat control uses multiple statuses: Alpha scramble Immediate departure, high priority; Delta scramble Fighter jets are starting and they're' standing by for further instructions; Tango scramble Exercise; Foxtrot scramble Cancell.
team gwo gwo belastingdienst nml afkorting.
Resultaten voor nml afkorting. NML Vertaling Engels-Nederlands. van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: NML DE NML ES NML FR. Vertalingen NML ENNL.
Cursusboek Klein Vaarbewijs 1 2 Google Boeken.
Pagina 183 schip door zijn diepgang beperkt in zijn manoeuvreerbaarheid een werktuiglijk voortbewogen schip dat wegens zijn diepgang ten opzichte van de beschikbare diepte en breedte van het vaarwater ernstig beperkt is in zijn mogelijkheid af te wijken van de koers die het volgt; i betekent het woord varende.
Homepagina Veluws College.
Kom jij komend schooljaar bij ons op school? Op het Veluws College werk je veel met digitale tools zoals computers, digitale schoolborden en een digitale leeromgeving. Wij vinden het dus belangrijk dat jij beschikt over een eigen apparaat, zodat je overal kunt werken aan je opdrachten en huiswerk.
Rolandrail: afkortingenlijst voor bij het forum en de download-TDR's.'
Blauwkapel West splitsing zijde Uto. Blauwkapel Zuid splitsing zijde Utm. Baanhoekbrug o/d Beneden-Merwede grote brug tussen Sdt en Ddr. Barneveld aansluiting, splitsing rg Sto/Bnn, tevens inhaalspoor. Boornbrug, ten noorden van Akm. Brug o/h kanaal Alkmaar-Hoorn bij Broek op Langedijk Amrn-Hwd.

Contacteer ons