Zoeken naar nl afkorting betekenis

 
nl afkorting betekenis
 
Oefening: betekenis afkortingen slepen 1 jufmelis.nl.
Inloggen of meer informatie. woordenschat: betekenis afkortingen slepen 1. In deze opdracht leer je allerlei afkortingen. Alle afkortingen van de basislijst schooltaalwoorden staan in de oefeningen, daarnaast staan er ook nog extra afkortingen bij. Sleep het juiste woord naar de juiste afkorting.
Meest Gebruikte Afkortingen in Nederland.
Meest Gebruikte Afkortingen. In Nederland hebben we vele honderden of misschien wel duizenden verschillende afkortingen, maar welke afkortingen, woorden of zinnen worden nou veel gebruikt in de Nederlandse maatschappij? Het antwoord op deze vraag kunt u vinden in het volgende alfabetisch overzicht van de meest gebruikte afkortingen.
Afkortingen Cardiologie Centra Nederland.
Mean Arterial Pressure. 2x diastole 1x systole / 3. Eigenlijk geen afkorting. Wordt soms kort gebruikt voor MAZE ablatie. Dit is een procedure ter behandeling van atriumfibrilleren, waarbij een ablatie verricht wordt rondom de inmonding van de longvenen van het linker atrium.
Wat is een DSLR-camera? En waar komt deze afkorting vandaan? Vink Academy.
De afkorting DSLR staat voor Digital Single Lens Reflex. Vrij vertaald betekent het een spiegelreflexcamera. In dit artikel meer over de betekenis van de afkorting DSLR, waar de afkorting vandaan komt en de werking van deze camera. De afkorting DSLR gebruik ik regelmatig, vooral bij het typen.
Hoe gebruik je afkortingen volgens APA in je scriptie?
Schrijf de eerste keer dat je een begrip gebruikt deze helemaal uit, met de afkorting tussen haakjes erachter. Bijvoorbeeld: computer mediated communication CMC. In het vervolg van de tekst kun je dan de afkorting blijven herhalen, omdat de lezer nu weet wat de afkorting betekent.
circa WikiWoordenboek.
1.6 Meer informatie. Geluid: circa hulp, bestand. Woordherkomst en opbouw. Leenwoord uit het Latijn, in de betekenis van voorzetsel voor het eerst aangetroffen in 1749 1. Dek de schaal af met folie en zet circa één uur in de oven.
VCA afkorting betekenis: wat is VCA? Vakles.
VCA afkorting betekenis: wat is VCA? Van onze cursisten krijgen wij nog wel eens de vraag wat VCA precies betekent. Eigenlijk zit in de afkorting nog een afkorting verborgen. De afkorting VCA staat voor.: VGM V eiligheid, gezondheid en milieu C hecklist A annemers.
10 LIJST MET AFKORTINGEN Vaststelling begroting Ministerie van Veiligheid en Justitie VI voor het jaar 2013 Rijksbegroting.nl.
Financial Intelligence Unit Nederland. Forensisch Psychiatrisch Centrum. Flexibele Pensioen Uitkering. Europees Agentschap Frontières Extérieures. Netwerk van bestuurders van de 34 grootste steden in Nederland. Netwerk van bestuurders van de 4 grote steden in Nederland: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht.
Afkortingen van marketingbegrippen Marketingtermen.nl.
Producten en bedrijven. Radio en televisie. Technologie en ict. Overzicht van marketingafkortingen. Net als in ieder vakgebied wordt binnen de marketing veel gebruik gemaakt van afkortingen. Wat betekent elke afkorting en waarvoor worden de afkortingen gebruikt? Hieronder hebben we een groot aantal veel gebruikte afkortingen verzameld en verklaard. Klik op een afkorting om er achter te komen waar deze voor staat en wat dit begrip betekent. Zoek een andere term. Vacatures en stages. Blader door marketingtermen per categorie, op afkorting of beginletter.: Marketingtermen.nl is een website van Waaks.

Contacteer ons