Zoeken naar nl afkorting betekenis

 
nl afkorting betekenis
 
Betekenissen van clubnamen en afkortingen Amateurvoetbal HollandseVelden.nl.
Betekenis van clubnamen. Betekenissen van clubnamen en afkortingen. Hieronder vind je een overzicht van de verschillende voetbalverenigingen in Nederland en de bijbehorende betekenis. Mocht je een vereniging missen of een foutje tegenkomen dan horen wij dit graag via ons contactformulier!
17.1 Afkortingen woordenlijst.
Een afkorting in de specifieke betekenis van het woord is de weergave van een woord of een woordgroep door een of meer beginletters, zonder dat de afkorting in de plaats komt van wat wordt afgekort: als we de afkorting voorlezen, spreken we niet de afkorting uit, wel het woord of de woorden waar ze voor staat.
Afkortingen Cardiologie Centra Nederland.
Mean Arterial Pressure. 2x diastole 1x systole / 3. Eigenlijk geen afkorting. Wordt soms kort gebruikt voor MAZE ablatie. Dit is een procedure ter behandeling van atriumfibrilleren, waarbij een ablatie verricht wordt rondom de inmonding van de longvenen van het linker atrium.
Vakafkortingen Stanislascollege.
Missie / visie. Regioraad en MR. Contact met ouders. Internet, e-mail, mobiele telefonie en social media. Ziekte, afwezigheid en verwijdering uit de les. Klachten en geschillen. Bijzonder verlof/ buitengewoon verlof. Begeleiding en ondersteuning. Coördinatoren en mentoren. Profielen in de bovenbouw.
Afkortingen van marketingbegrippen Marketingtermen.nl.
Wat betekent elke afkorting en waarvoor worden de afkortingen gebruikt? Hieronder hebben we een groot aantal veel gebruikte afkortingen verzameld en verklaard. Klik op een afkorting om er achter te komen waar deze voor staat en wat dit begrip betekent.
Wat betekent de afkorting Nl? Afkortingwoordenboek.nl.
Betekenis afkorting Nl. Met deze website willen we antwoord geven op deze vragen. De betekenis van de afkorting Nl. Wat betekent de afkorting Nl? Nu weet u wat de afkorting Nl. Wij hopen dat u wat aan de informatie op deze website hebt gehad.
Nu Beter Duits afkortingen.
GEMA Gesellschaft für musikalische Aufführungs und mechanische Vervielfältigungsrechte NL: Buma/Stemra. GEZ G ebühren e inzugs z entrale der öffentlich-rechtlichen Rundfunkanstalten instantie voor kijk en luistergeld. gezeichnet was getekend. GG Grundgesetz, das constitutie. gegebenenfalls in het geval dat. GmbH Gesellschaft mit beschränkter Haftung NL: BV.
TGT, THT. Wat betekent het voor de houdbaarheid?
TGT staat voor te gebruiken tot. Deze afkorting kom je tegen op zeer bederfelijke producten die je in de koelkast moet bewaren. Denk aan voorgesneden groente, vlees en verse vis. De TGT-datum is de uiterste datum waarop je het product mag eten.
Betekenis van de afkorting van voetbal verenigingen in Nederland Amateurvoetbalwest West1 en West2 Standen en uitslagen.
Betekenis van afkortingen voetbal verenigingen in Nederland. In het linkermenu kunt u op een letter klikken en dan volgt een lijst van voetbalverenigingen welke gebruik maken van een afkorting zoals ZSGO, EMOS, EBOH, NAC, AGOVV en ZBVH. Hier staan huidige verenigingen, maar ook verenigingen welke nu niet meer bestaan.

Contacteer ons