Op zoek naar nl afkorting betekenis?

 
nl afkorting betekenis
 
Oefening: betekenis afkortingen slepen 1 jufmelis.nl.
Inloggen of meer informatie. woordenschat: betekenis afkortingen slepen 1. In deze opdracht leer je allerlei afkortingen. Alle afkortingen van de basislijst schooltaalwoorden staan in de oefeningen, daarnaast staan er ook nog extra afkortingen bij. Sleep het juiste woord naar de juiste afkorting.
Meest Gebruikte Afkortingen in Nederland.
Meest Gebruikte Afkortingen. In Nederland hebben we vele honderden of misschien wel duizenden verschillende afkortingen, maar welke afkortingen, woorden of zinnen worden nou veel gebruikt in de Nederlandse maatschappij? Het antwoord op deze vraag kunt u vinden in het volgende alfabetisch overzicht van de meest gebruikte afkortingen.
Afkortingen Cardiologie Centra Nederland.
Mean Arterial Pressure. 2x diastole 1x systole / 3. Eigenlijk geen afkorting. Wordt soms kort gebruikt voor MAZE ablatie. Dit is een procedure ter behandeling van atriumfibrilleren, waarbij een ablatie verricht wordt rondom de inmonding van de longvenen van het linker atrium.
Wat is een DSLR-camera? En waar komt deze afkorting vandaan? Vink Academy.
De afkorting DSLR staat voor Digital Single Lens Reflex. Vrij vertaald betekent het een spiegelreflexcamera. In dit artikel meer over de betekenis van de afkorting DSLR, waar de afkorting vandaan komt en de werking van deze camera. De afkorting DSLR gebruik ik regelmatig, vooral bij het typen.
Hoe gebruik je afkortingen volgens APA in je scriptie?
Schrijf de eerste keer dat je een begrip gebruikt deze helemaal uit, met de afkorting tussen haakjes erachter. Bijvoorbeeld: computer mediated communication CMC. In het vervolg van de tekst kun je dan de afkorting blijven herhalen, omdat de lezer nu weet wat de afkorting betekent.
circa WikiWoordenboek.
Woorden in het Nederlands met audioweergave. Bijwoord in het Nederlands. Prevalentie Nederland 100 %. Prevalentie Vlaanderen 99 %. Woorden in het Latijn. Voorzetsel in het Latijn. Voorzetsel met de accusatief in het Latijn. Retrograad van het Nederlands. Willekeurig NL woord.
VCA afkorting betekenis: wat is VCA? Vakles.
VCA Den Haag. Risico inventarisatie en evaluatie. Lotusslachtoffer betekenis: wat is een lotusslachtoffer? Wat betekent AED? Betekenis en afkorting uitgelegd. Bestaat een officieel gecertificeerde BHV cursus? BHV vergoeding: heeft een BHVer recht op vergoeding? BHV taken: taken en verantwoordelijkheden BHVer.
10 LIJST MET AFKORTINGEN Vaststelling begroting Ministerie van Veiligheid en Justitie VI voor het jaar 2013 Rijksbegroting.nl.
Financial Intelligence Unit Nederland. Forensisch Psychiatrisch Centrum. Flexibele Pensioen Uitkering. Europees Agentschap Frontières Extérieures. Netwerk van bestuurders van de 34 grootste steden in Nederland. Netwerk van bestuurders van de 4 grote steden in Nederland: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht.
Afkortingen van marketingbegrippen Marketingtermen.nl.
Wat betekent elke afkorting en waarvoor worden de afkortingen gebruikt? Hieronder hebben we een groot aantal veel gebruikte afkortingen verzameld en verklaard. Klik op een afkorting om er achter te komen waar deze voor staat en wat dit begrip betekent. Zoek een andere term. Vacatures en stages. Blader door marketingtermen per categorie, op afkorting of beginletter.: Marketingtermen.nl is een website van Waaks.

Contacteer ons