Meer resultaten voor nl afkorting betekenis

 
nl afkorting betekenis
 
Nu Beter Duits afkortingen.
DLRG Deutsche Lebensrettungsgesellschaft, die NL: KNRM. DM Deutsche Mark, die Duitse munteenheid vóór de euro. DRK Deutsches Rotes Kreuz, das. EDV Elektronische Datenverarbeitung, die voorloper van term ICT. eingetragener Verein vergelijkbaar met stichting. FdH Friss die Hälfte dieet: helft eten.
Afkortingen Cardiologie Centra Nederland.
Mean Arterial Pressure. 2x diastole 1x systole / 3. Eigenlijk geen afkorting. Wordt soms kort gebruikt voor MAZE ablatie. Dit is een procedure ter behandeling van atriumfibrilleren, waarbij een ablatie verricht wordt rondom de inmonding van de longvenen van het linker atrium.
Wat is een DSLR-camera? En waar komt deze afkorting vandaan? Vink Academy.
De afkorting DSLR staat voor Digital Single Lens Reflex. Vrij vertaald betekent het een spiegelreflexcamera. In dit artikel meer over de betekenis van de afkorting DSLR, waar de afkorting vandaan komt en de werking van deze camera. De afkorting DSLR gebruik ik regelmatig, vooral bij het typen.
Hoe gebruik je afkortingen volgens APA in je scriptie?
Schrijf de eerste keer dat je een begrip gebruikt deze helemaal uit, met de afkorting tussen haakjes erachter. Bijvoorbeeld: computer mediated communication CMC. In het vervolg van de tekst kun je dan de afkorting blijven herhalen, omdat de lezer nu weet wat de afkorting betekent.
circa WikiWoordenboek.
Woorden in het Nederlands met audioweergave. Bijwoord in het Nederlands. Prevalentie Nederland 100 %. Prevalentie Vlaanderen 99 %. Woorden in het Latijn. Voorzetsel in het Latijn. Voorzetsel met de accusatief in het Latijn. Retrograad van het Nederlands. Willekeurig NL woord.
VCA afkorting betekenis: wat is VCA? Vakles.
VCA Den Haag. Risico inventarisatie en evaluatie. Lotusslachtoffer betekenis: wat is een lotusslachtoffer? Wat betekent AED? Betekenis en afkorting uitgelegd. Bestaat een officieel gecertificeerde BHV cursus? BHV vergoeding: heeft een BHVer recht op vergoeding? BHV taken: taken en verantwoordelijkheden BHVer.
10 LIJST MET AFKORTINGEN Vaststelling begroting Ministerie van Veiligheid en Justitie VI voor het jaar 2013 Rijksbegroting.nl.
Financial Intelligence Unit Nederland. Forensisch Psychiatrisch Centrum. Flexibele Pensioen Uitkering. Europees Agentschap Frontières Extérieures. Netwerk van bestuurders van de 34 grootste steden in Nederland. Netwerk van bestuurders van de 4 grote steden in Nederland: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht.
afkorting Vertaling Nederlands-Engels.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: afkorting DE afkorting ES afkorting FR. Definities op Encyclo.nl: Afkorting 12x. Vertalingen afkorting NLEN. woord waarvan niet alle letters zijn opgeschreven abbreviation. is een afkorting van en dergelijke e.d.
Wat betekent de afkorting Nl? Afkortingwoordenboek.nl.
Nu weet u wat de afkorting Nl. Wij hopen dat u wat aan de informatie op deze website hebt gehad. Indien u in de toekomst nog een keer op zoek bent naar de betekenis van een afkorting, dan zien we u graag terug hier op Afkortingwoordenboek.nl!

Contacteer ons