Meer resultaten voor bno afkorting

 
bno afkorting
 
Betekenis KNVB afkortingen bij uitslagen hertha.nl.
Betekenis KNVB afkortingen bij uitslagen. Maar al te vaak krijgen we de vraag wat nou die afkorting betekent, die achter de uitslag in Voetbal.nl staat vermeld. Hieronder een opsomming van de meest voorkomende afkortingen en hun betekenis.: BNO bezoekend team niet opgekomen.
afkortingen in de bouw, bouwkundige tekeningen, afkortingen architectuur. afkortingen in de bouw, bouwkundige tekeningen, afkortingen architectuur.
Een afkorting als k-waarde staat redelijk voorin bij de de letter K dus niet beginnend met KW, maar R c waarde wordt als RC" beschouwd. V-trechtertest is een beetje dubieus, maar staat voorin de V dus niet beginnend als VT.
Afkortingen bij wedstrijden en uitslagen Amateurvoetbal HollandseVelden.nl.
Afkortingen bij wedstrijden en uitslagen. Op Hollandse velden staat er soms een afkorting bij een wedstrijd. Op deze pagina vind je een overzicht van de betekenissen van deze afkortingen. Afgelast door ontvangende vereniging TAS. Terreinafkeuring door scheidsrechter TNO. Thuisspelend team niet opgekomen BNO.
W.n.s. definitie Encyclo.
wint na strafschoppen Gebruikt in voetbaluitslagen en op wedstrijdformulieren, meestal voorafgegaan de naam van de winnende ploeg. Anders dan bij soortgelijke afkortingen op wedstrijdformulieren, zoals SNO scheidsrechter niet opgekomen en BNO bezoekers niet opgekomen, is de spelling met kleine letters en punten gebruikelijker dan met hoofdlette.
Canon LO Overzicht van gebruikte afkortingen.
Christelijke Academie voor Lichamelijke Opvoeding. Centrale van Hogere Ambtenaren. Centraal Instituut tot vorming van Leerkrachten voor de Gymnastiek. Centraal Instituut tot Opleiding van Sportleiders. voorheen Centraal Instituut voor Toetsontwikkeling. Centrale van Middelbare en Hogere Ambtenaren tegenwoordig functionarissen. Commissies Modernisering Leerplan.
Onderwerp: Wie is er hier lid van de BNO. One More Thing.
Werkte ooit bij een bureau waar een van de eigenaren voorzitter was van BNO. Krijg altijd een hoog old school gevoel bij de afkorting. In de reclamewereld is het nog ietsje erger. Daar kennen we GVR, ADCN, kun je een Rota erkenning behalen.,
Het begrip B.N.O. Teamblog S.V. Aarlanderveen 4 Dit is mijn team.
Zaterdag" is de mooiste dag van de week" Jaja, daar heb je wel een tegenstander bij nodig, want als die niet op komen dagen, is zaterdag de leegste dag van de week. Geen driepunter vandaag voor het Tweede, ook geen enkel punt of zelfs maar wedstrijd, maar een BNO. Een afkorting waarvan niemand exact weet waar het voor staat.
jeugdscheidsrechter.nl Toon onderwerp afkorting.
Geregistreerd: 23 aug 2006, 1855.: Ik zie achter een wedstrijd de afkorting TNO verschijnen. Kan IEMAND mij vertellen, wat dat betekent? Afgelasting is volgens mij afgel. Ik ken wel een TNO, maar dat heeft niets met voetbal te maken.; coloroCC0000-span: stylecolorCC0000-/coloro: WAT er ook gebeurt, ik zal ALTIJD blijven fluiten-colorc-/span-/colorc. 07 maart 2007, 1836.: Geregistreerd: 07 maart 2004, 2120.: Thuisploeg Niet Opgekomen als ik me niet vergis. 07 maart 2007, 1837.: Geregistreerd: 08 jul 2004, 1418.: Thuisploeg Niet Opgekomen als ik me niet vergis. _ Ik: geloof: dat dat wel angry: klopt blink: ja huh.: colorored-span: stylecolorred-/coloro: Za AV-J4 West II-colorc-/span-/colorc. colorogreen-span: stylecolorgreen-/coloro-a: hrefhttp//www.rotterdamsescheidsrechtersvereniging.nl: target_blankRotterdamse" Scheidsrechters Vereniging/a-colorc-/span-/colorc. colorogreen-span: stylecolorgreen-/coloro-Géén: discussie gewoon verder voetballen-colorc-/span-/colorc." 07 maart 2007, 1852.: Geregistreerd: 27 okt 2005, 2341.: Groep: ASR A. Freek heeft het weer goed. 07 maart 2007, 2213.: Scheidsrechter op B-lijst. Geregistreerd: 23 aug 2006, 1855.: En Bno betekent dan: Bezoekende ploeg Niet Opgekomen, zeker?
BNO ANW Algemeen Nederlands Woordenboek.
De beroepsvereniging van de grafisch ontwerpers BNO eert haar juist benoemde ereleden Jan Bons 1918 en Benno Wissing 1923 met een opstelling in de nieuwe vleugel van het Stedelijk Museum. Als linkerlid in samenstellingen en samenkoppelingen. B Als afkorting. bezoekers niet opgekomen.

Contacteer ons