Resultaten voor afkorting tno

 
afkorting tno
 
TNO 5 definities Encyclo.
Toegepast Natuurwetenschappelijk Onderzoek. Publieke organisatie voor gericht technologisch onderzoek in opdracht van bedrijven en de overheid met de hoofdvestiging in Delft. Gevonden op https//www.cultureelwoordenboek.nl/techologie-en-techniek/tno.: 1 Instituut voor onderzoek 2 Keuringsinstituut 3 Natuurwetenschappelijke organisatie 4 Onderzoeksinstelling 5 Onderzoeksinstituut 6 Onderzoeksinstituut afk.
TNO Wikipedia.
Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met TNO of met TNO in de titel. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van TNO inzichtelijk te maken. Op deze pagina staat een uitleg van de verschillende betekenissen van TNO en verwijzingen daarnaartoe.
Betekenis van TNO medische afkorting.
TNO afkorting betekenis.
Betekenis van de afkorting TNO. Op deze pagina vind je 1 betekenis of definitie van de afkorting TNO. Indien je zelf nog een definitie kent, kan je deze onderaan deze pagina toevoegen. 1 0 TNO. Nederlandse Organisatie voor toegepast-natuurwetenschappelijk onderzoek.
Betekenis tno.
Wat betekent tno? Hieronder vind je 6 betekenissen van het woord tno. Je kunt ook zelf een definitie van tno toevoegen. Netherlands Organization for Applied Scientific Research Bron: utwente.nl. De afkorting TNO" betekent Toegepast" Natuurwetenschappelijk Onderzoek. anoniem 6 december 2009.
TNO Nederlandse Organisatie voor toegepast-natuurwetenschappelijk onderzoek de betekenis volgens Logistiek. mail.
Er ontstaat vaak de indruk dat TNO een overheidsinstelling is maar dit is niet het geval. TNO is in het verleden ook nooit een overheidsinstelling geweest. TNO is een zelfstandige instelling met onder meer een eigen financieel beleid, personeelsbeleid en commercieel beleid.
Wat betekent de afkorting TNO? Afkortingen.nu.
Eenvoudig definities van afkortingen opzoeken. Wat betekent TNO? Voor de afkorting TNO is 1 definitie beschikbaar.: Toegepast Natuurwetenschappelijk Onderzoek. Onderdeel van Zakelijk Organisaties. Mogelijk is op Wikipedia meer informatie over TNO beschikbaar. Afkortingen uit dezelfde categorie. Copyright 2019 Afkortingen.nu. Een initiatief van Whirlwind Internet.
TNO Vertaling Nederlands-Engels.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: TNO DE TNO ES TNO FR. Definities op Encyclo.nl: tno 6x. Vertalingen TNO NLEN. TNC Afkorting; transnational corporation; TNO Afkorting.

Course on the Essentials of Pulsation and Vibration Control PVC in Process Installations. TNO location at the University campus of Delft, The Netherlands. Learn the essentials of pulsation and vibration control in process installations in only two days, from TNO specialists in Fluid Structure Interaction applied to the process industry.

Contacteer ons