Resultaten voor afkorting tno

 
afkorting tno
 
Medische termen en afkortingen: P Medische termen en afkortingen Menselijk Lichaam Menselijk Lichaam.
Bekijk hier alle Medische termen en afkortingen. PA is de medische afkorting voor: percussie en auscultatie. P.C is de medische afkorting van: na de maaltijd. per os is de medische afkorting van: via de mond. PABA is de afkorting van para-amniobenzoëzuur.
Wat betekent de afkorting TNO? Afkortingwoordenboek.nl.
Wat betekent de afkorting TNO? Wat betekent TNO? Betekenis afkorting TNO. Met deze website willen we antwoord geven op deze vragen. De betekenis van de afkorting TNO is.: Toegepast Natuurwetenschappelijk Onderzoek. Wat betekent de afkorting TNO? Nu weet u wat de afkorting TNO betekent.
Afkortingen Legal.nl.
Voor de volledige tekst dient u te zijn ingelogd. Klik hier om u direct aan te melden als abonnee. testantibus actis, blijkens de inhoud der akten. Technische Anleitung zur Reinhaltung der luft. ter aangehaalde plaatse. Tijdschrift voor Arbitrage. Tijdschrift voor Ambtenarenrecht.
Welkom DINOloket.
Data en Informatie van de Nederlandse Ondergrond. Iedereen die geïnteresseerd is in de ondergrond, kan op DINOloket van TNO, Geologische Dienst Nederland, gratis gegevens van de ondergrond bekijken en aanvragen. Deze gegevens komen uit de database van DINO én de BRO Basisregistratie Ondergrond.
IGT is de afkorting voor Instituut voor Grafische Techniek TNO brochure: TNO Repository.
Home Contact About Disclaimer. Help and search tips. IGT is de afkorting voor Instituut voor Grafische Techniek TNO brochure. Publication files not online.: To receive this report, please click here to send an e-mail request. Instituut voor Grafische Techniek TNO.
team gwo gwo cursus tno afkorting.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: TNO DE TNO ES TNO FR. Definities op Encyclo.nl: tno 6x. Vertalingen TNO NLEN. TNC Afkorting; transnational corporation; TNO Afkorting.
TNO Nederlandse Organisatie voor toegepast-natuurwetenschappelijk onderzoek de betekenis volgens Logistiek. mail.
TNO is in het verleden ook nooit een overheidsinstelling geweest. TNO is een zelfstandige instelling met onder meer een eigen financieel beleid, personeelsbeleid en commercieel beleid. TNO is een publiekrechtelijke rechtspersoon. TNO ging in 2005 over tot een reorganisatie. Daarvoor was TNO onderverdeeld in vijftien instituten.
Betekenis van TNO medische afkorting.
TNO Wikipedia.
Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met TNO of met TNO in de titel. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van TNO inzichtelijk te maken. Op deze pagina staat een uitleg van de verschillende betekenissen van TNO en verwijzingen daarnaartoe.

Contacteer ons