Op zoek naar werken bij de belastingdienst?

 
werken bij de belastingdienst
 
Een baan in een dag: fiscus werft mensen met superkorte procedure RTLZ.
Lees ook: Belastingdienst voldoet na jaar vertraging nog steeds niet aan AVG. Dat de Belastingdienst als fijne werkgever wordt gezien, komt volgens de woordvoerder ook vanwege de secundaire arbeidsvoorwaarden. Er" zijn kantoren waar je als fiscalist 60 uur moet werken. Dat is bij ons niet zo" Bij de fiscus is een werkweek standaard 36 uur, maar veertig uur is mogelijk.
JavaScript-fout. Switch belastingdienst vacatures 2116 actuele jobs voor Switch belastingdienst Jooble.
Klantgericht en betrokken? Word klantenservice medewerker bij de Belastingdienst in Leeuwarden. Functieomschrijving Als klantenservice medewerker ben jij het aanspreekpunt van de Belastingdienst in Leeuwarden. Klanten bellen jou met de meest verschillende vragen over hun inkomstenbelasting. Jij weet precies waar je de juiste informatie kunt vinden binnen de. 13 dagen geleden. Functioneel ontwerper voor de Belastingdienst. Eureka Recruitment Gelderland. mrt 2018 Categorie: Functioneel Ontwerper Provincie: Gelderland Wij zijn op zoek naar een Functioneel ontwerper voor de Belastingdienst Startdatum: 1 juli Standplaats: Apeldoorn Opdracht: De gezochte medewerker functioneert binnen een bestaand Agile-Scrum. 13 dagen geleden. BBL techniek juist ook als je wil omscholen of switchen. Goflex Young Professionals BV Nederland. Wil je een vak leren in de techniek? Ben jij op zoek naar een nieuwe leerwerkplek? Ben jij van opleiding gewisseld? Wil je switchen van een BOL naar een BBL opleiding? Wil jij gewoon verder leren en werken tegelijk?
Vacatures Werken bij Rijksdienst Caribisch Nederland Rijksdienst Caribisch Nederland.
Zoek binnen Rijksdienst Caribisch Nederland Zoek. De volgende vacatures staan op dit moment open.: Bewaarders/ Beveiligers JICN. Teamleider Facilitaire Zaken FAZA SSO CN. Beleidsmedewerker Onderwijs OCW. Klik hier voor meer informatie over werken bij de Rijksdienst Caribisch Nederland. Deel deze pagina.
Koning met staatssecretaris Wiebes op werkbezoek bij de Belastingdienst Nieuwsbericht Het Koninklijk Huis.
Daarnaast werd een toelichting gegeven op de rol die de afdeling Data Analytics speelt bij het moderniseren en effici├źnter werken van de Belastingdienst. Deze afdeling maakt steeds meer gebruik van hedendaagse data-analyse om belastingplichtigen op een gerichte manier te selecteren voor controle.
Profiel: Belastingdienst PNO.
Bij alles wat we doen, willen we steeds meer in de actualiteit werken: zo worden fiscale kwesties afgehandeld op het moment dat ze spelen. Dat scheelt veel uitzoekwerk of opzoeken van oude documenten achteraf. En de klant weet direct waar hij aan toe is. Echt inhoudelijk bezig zijn. Een veelgehoorde reden om als fiscaal jurist of fiscaal econoom bij de Belastingdienst aan de slag te gaan, is dat het zo razend interessant is.
Belastingdienst Werken voor Nederland. Down icon. Links icon. Rechts icon. Up icon. Facebook icon. Instagram icon. Linkedin icon. Linkedin icon. Magnet.me icon. Menu icon. Search icon. Twitter icon. Twitter icon.
Jonge fiscalisten groeien bij de Belastingdienst. Teun van Overbeek is een van de jonge, talentvolle fiscalisten bij de Belastingdienst. Teun vertelt waarom werken bij de Belastingdienst net zo interessant is als bij 1 van de big four. Je krijgt hier meteen veel verantwoordelijkheid, grote projecten, en de kans om mee te werken aan het fiscaal beleid van Nederland.
Werken bij de Belastingdienst via Tempo-Team Tempo-Team. Tempo-Team. copyright_logo.
Binnen ieder vakgebied en functieniveau biedt de Belastingdienst werk dat bij jou past. Wist je dat de Belastingdienst onder andere bestaat uit de Douane, de Belastingtelefoon en de Belastingdienst Centrale Administratie? Bekijk direct wat de Belastingdienst jou te bieden heeft! Kom jij werken bij de Belastingdienst?
Belastingdienst keurt generatiepact onder voorwaarden goed ABP.
Wij werken steeds aan het verbeteren van de website. Meestal heeft u hier geen last van, maar soms is er technisch onderhoud nodig. Daarom zijn abp.nl en MijnABP op zaterdag 2 maart van 20.00 uur tot zondag 3 maart 9.00 uur niet beschikbaar. Pensioen bij ABP. Belastingdienst keurt generatiepact onder voorwaarden goed.
Belasting regelen Wonen werken Nederlandwereldwijd.nl Ministerie van Buitenlandse Zaken.
uw situatie wonen/werken in buitenland, wonen in buitenland en werken in Nederland. uw baan ZZP, detachering, tijdelijke uitzending, loondienst. uw werkgever Nederlands bedrijf, internationale werkgever, buitenlandse organisatie. belastingverdragen fiscale afspraken tussen Nederland en een ander land. Op de website van de Belastingdienst vindt u een overzicht van de regels over belasting en het buitenland.

Contacteer ons