Meer resultaten voor phev afkorting

 
phev afkorting
 
Begrippen en afkortingen elektrisch rijden ANWB.
Op een kWh kunnen 10 lampen van honderd Watt een uur branden. Een elektrische auto verbruikt per kilometer ongeveer evenveel als een van deze lampen. Li-ion cel lithium-ion batterij. Oplaadbaar type batterij dat het meest wordt gebruikt in elektrische auto's.
PHEV is van iedereen Onel trademarks.
Maar PHEV is een afkorting voor plug-in hybrid electric vehicle wat Mitsubishi Outlander PHEV ook is. Mitsubishi heeft deze naam een logo gegeven en als type gelinkt aan hun auto. Door de populariteit van de auto is PHEV een merk geworden.
Schone auto's: Wat is elektrisch of hybride?
Een EREV is een technische variant van een PHEV, waarbij voor de aandrijving van de wielen altijd een elektromotor wordt gebruikt. FCHEV, Fuel Cell Hybrid Electric Vehicle. Dit voertuig onderscheidt zich van een HEV doordat in plaats van een verbrandingsmotor een brandstofcel.
Alles wat je altijd al wilde weten over elektrisch autorijden De Zaak.
Dat kon wel eens een trend worden. De REV's' hebben een lichte uitstoot 51 gr/km en vallen in de 7 procent categorie als de auto op de zaak staat of wordt geleaset. De PHEV Plug-in Hybrid Electrical Vehicle. Dit type heeft twee motoren.
PHEV Vertaling Engels-Nederlands.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: PHEV DE PHEV ES PHEV FR. Vertalingen PHEV ENNL. Bron: Download IATE, European Union, 2017. Voorbeeldzinnen met PHEV.
Plug-inhybride Wikipedia.
Een plug-inhybride Engels: plug-in hybrid electric vehicle of PHEV is een hybride voertuig dat gebruikmaakt van herlaadbare batterijen of een andere manier van energieopslag, dat volledig kan herladen worden door het voertuig aan te sluiten op een externe energiebron bijvoorbeeld een traditioneel stopcontact.
Mitsubishi GT-PHEV Concept Ground Tourer120 kilometer elektrisch rijden.
14 sep 2016, 1458: Autonieuws Door Bart Oostvogels. Ken jij de afkorting GT? Je zou denken dat het voor Gran Turismo staat. Mitsubishi geeft een nieuwe betekenis aan de letters GT. Want de GT in de naam GT-PHEV Concept die op de Autosalon van Parijs 1 tot en met 16 oktober debuteert staat voor Ground Tourer. Mitsubishi GT-PHEV Concept. Mitsubishi geeft vandaag fotos en technische informatie vrij van de GT-PHEV Concept. Het model moet volgens Mitsubishi diverse soorten ondergrond kunnen doorkruisen, vandaar de naam Ground Tourer. 120 kilometer elektrisch rijden. De GT-PHEV Concept kan 120 kilometer volledig elektrisch rijden. De totale actieradius komt volgens Mitsubishi uit op meer dan 1.200 kilometer. De voorwielen worden aangestuurd door een enkele elektromotor, de achterwielen door twee elektromotoren. Meer technische details geeft Mitsubishi in een later stadium vrij. De GT-PHEV Concept deelt het Parijse podium met meerdere modellen, waaronder de Mitsubishi eX Concept, die eerder op de Tokyo Motor Show 2015 te zien was. Ook de Outlander en Outlander PHEV 2017 modeljaar 2017 zijn in Parijs te zien.
FOK.nl cookie-informatie.
Advertentiebedrijven meten het succes van hun campagnes, de mogelijke interesses van de bezoeker en eventuele voorkeuren wil je het geluid uit hebben, heb je de reclameuiting al eerder gezien of moet hij worden weergegeven etc door cookies uit te lezen.
Afkortingen FluxEnergie.
aardbevingsschade aardgaswinning Belgi├ź BP CBS China COP21 Delta Dijksma DONG Energy Duitsland E.ON ECN Eneco ENGIE Essent Europese Commissie Fugro Gasunie gaswinning Greenpeace GroenLinks Groningen IEA IRENA Kamp klimaatakkoord Milieudefensie NAM Nuon olieprijs Rijksoverheid Rusland RWE Shell Siemens Statoil TenneT The Oxford Institute for Energy Studies Trump Urgenda Verenigde Staten windenergie zonne-energie zonnepanelen.

Contacteer ons