Resultaten voor afkorting nl

 
afkorting nl
 
afkorting. afkorting. afkorting.
Hierdoor is het soms lastig een sms te lezen als je de betekenis van zo'n' afkorting niet kent. Ook in de computer, waaronder pc en internet techniek en mobiele telefoon gsm, gprs, umts, 4G, zijn vele afkortingen in gebruik. adsl, cpu, ram, hd zijn veel herkenbare afkortingen waar je hier de betekenis kunt vinden. Ook in de game en entertainment en film industrie worden veel afkortingen geplaatst. Internetafkortingen in Oxford English Dictionary. Hieronder vind je meer handige websites met leuke aanbiedingen en handige links en leuke internet winkels. Geloof jij alles wat je ziet en leest op internet? Wat komt er in het jaar jaar 2018. online handboek voor handige tips en internet links. Wat is jouw favoriete internet verkenner. Bellen of Mailen nl wat is sneller, slimmer en efficienter: bellen of mailen.
Lijst van afkortingen in het Nederlands Wikipedia.
Hieronder volgt een lijst van in het Nederlandse taalgebruik voorkomende afkortingen. In het Nederlandse taalgebruik hoeft niet te betekenen dat de afkorting naar een Nederlandstalig begrip verwijst. Daarom zijn ook afkortingen als SOS en s.v.p. Het begrip afkorting wordt in ruime zin gebruikt en omvat in deze lijst.:
Gratis woordenboek Van Dale.
Je hebt gezocht op het woord: afkorting. a fkorting de; v; meervoud: afkortingen 1 woord, gevormd door de eerste letters van een woord of van een paar woorden. Dit woord opzoeken in onze grootste woordenboeken? Bestel nu uw toegang of probeer Van Dale Online gratis.
Afkortingen Zoek afkortingen hier op. Afkortingen uitleg opzoeken.
Zoek je een afgekort woord of zin, begin dan hier of op afkorting nl. This is a website to look up abbreviations and acronyms. Proefabo's' staat voor proefabonnementen kun je een proefabonnement nemen op verschillende kranten. Meer winkels en online bestellen en shoppen.
Wat betekent de afkorting NL? Afkortingwoordenboek.nl.
Wat betekent de afkorting NL? Wat betekent NL? Betekenis afkorting NL. Met deze website willen we antwoord geven op deze vragen. De betekenis van de afkorting NL is.: Wat betekent de afkorting NL? Nu weet u wat de afkorting NL betekent.
Land afkortingen.
namelijk WikiWoordenboek.
Willekeurig NL woord. Woord begint met. Downloaden als PDF. Links naar deze pagina. Deze pagina citeren. In andere talen. Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 12 jun 2018 om 1843. De tekst is beschikbaar onder de licentie Creative Commons Naamsvermelding-Gelijk delen.
Alle Afkortingen.nl Twitter, Facebook, WhatsApp en SMS afkortingen.
Heb je een afkorting of een woord waarvan je de betekenis niet weet? Tegenwoordig zie je op Twitter, WhatsApp, Facebook, Instagram en in SMS berichten regelmatig afkortingen of woorden als BAE, OOTD, SWS, OMG, etc. Grote kans dat je bij ons het antwoord kunt vinden!
J.l. / jl.
Hoewel het in beide gevallen om de afkorting van één woord gaat, krijgt jl. jongstleden één punt en a.s. De schrijfwijze van dergelijke afkortingen is dus niet helemaal consequent. De algemene regel is: schrijf een punt aan het eind van een afgekort woord.

Contacteer ons