Resultaten voor wat is de afkorting van www

 
wat is de afkorting van www
 
Lijst van afkortingen in het Nederlands Wikipedia.
afkortingen.nu, Wat betekent aanw.vnw? Afkorting Woordenboek, Wat betekent de afkorting aanw.vnw? betekenisdefinitie.nl, Betekenis aanw. nrc.nl, 6 febr. 2002, Teksten soms verrassend vilein. refdag.nl, 01-10-2011, Alternatieve tijdrekening: BCE Before Christ Era. RTL Nieuws, 21 januari 2015, Sterker dan verwacht kwartaal voor ASML. beurs.nl, 27 mei 2015, Ahold EBIT lager dan verwacht, onderliggende cijfers goed. telegraaf.nl, 20 feb 2015, Omzet Telecom Italia daalt verder. telecompaper, 4 februari 2015, KPN Q4: omzetkrimp neemt af, vereenvoudiging gaat door. telegraaf.nl, 23 apr 2015, Reesink meldt overname. fd.nl, 25 maart 2015, Beurs zakt fors in het rood aan het einde van de handelsdag. beurs.nl, 28 oktober 2014, KPN blijft last houden van prijsdruk; koopt schulden terug. graficus.nl, 12-05-2015, Veel meer orders voor KBA. dutchitchannel.nl, 15-03-2015, Bechtle meldt dubbele groeicijfers in omzet en winst. standaard.be, 31/03/2015, Infrabel boekt meer operationele winst. officieel symbool van het SI basiseenheden, BIPM. afkorting, geen officieel symbool, alleen gebruikt in niet-wetenschappelijk verband. Lijsten van afkortingen. Vind een artikel. Hulp en contact. Links naar deze pagina. Deze pagina citeren. Downloaden als PDF. In andere talen. Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 23 okt 2018 om 2232.
SMS Woordenboek Twitter, Facebook Chat, WhatsApp en SMS afkortingen.
Grote kans dat je bij ons het antwoord kunt vinden! Behalve afkortingen, vind je bij ons ook de betekenis van straattaal en veel gebruikte Engelse woorden. Voer hier rechts de afkorting in en klik op Zoeken! Voer hieronder de afkorting in zonder punten.:
Gratis woordenboek Van Dale.
Je hebt gezocht op het woord: afkorting. a fkorting de; v; meervoud: afkortingen 1 woord, gevormd door de eerste letters van een woord of van een paar woorden. Dit woord opzoeken in onze grootste woordenboeken? Bestel nu uw toegang of probeer Van Dale Online gratis. U krijgt direct en zonder verdere verplichtingen tijdelijk toegang tot de beste taalhulpmiddelen van Van Dale. Het gratis onlinewoordenboek bevat een beperkt aantal woorden en mogelijkheden. Meer woorden en functionaliteiten? Probeer gratis en zonder verplichtingen de Dikke Van Dale Online. Van Dale Uitgevers 2018. Over Van Dale. Van Dale Uitgevers is de meest toonaangevende en gezaghebbende uitgever van woordenboeken in Nederland en Belgi├ź.
afkorting. afkorting. afkorting.
Hierdoor is het soms lastig een sms te lezen als je de betekenis van zo'n' afkorting niet kent. Ook in de computer, waaronder pc en internet techniek en mobiele telefoon gsm, gprs, umts, 4G, zijn vele afkortingen in gebruik. adsl, cpu, ram, hd zijn veel herkenbare afkortingen waar je hier de betekenis kunt vinden. Ook in de game en entertainment en film industrie worden veel afkortingen geplaatst. Internetafkortingen in Oxford English Dictionary. Hieronder vind je meer handige websites met leuke aanbiedingen en handige links en leuke internet winkels. Geloof jij alles wat je ziet en leest op internet?
Wat betekent de afkorting www? Afkortingen.nu.
Eenvoudig definities van afkortingen opzoeken. Wat betekent www? Voor de afkorting www is 1 definitie beschikbaar.: Onderdeel van ICT. Mogelijk is op Wikipedia meer informatie over www beschikbaar. Afkortingen uit dezelfde categorie. Copyright 2018 Afkortingen.nu. Een initiatief van Whirlwind Internet.
17.1 Afkortingen woordenlijst.
Een afkorting in de specifieke betekenis van het woord is de weergave van een woord of een woordgroep door een of meer beginletters, zonder dat de afkorting in de plaats komt van wat wordt afgekort: als we de afkorting voorlezen, spreken we niet de afkorting uit, wel het woord of de woorden waar ze voor staat.
i.a.a. betekenis Genootschap Onze Taal Onze Taal.
Wat betekent i.a.a. betekent in afschrift aan' van de brief is een kopie gestuurd aan de na de afkorting genoemde persoon. De afkorting c.c., die staat voor carbon copy of copie conforme, is bekender. Deze afkorting wordt op dezelfde manier gebruikt als i.a.a.,
Iig 3 definities Encyclo.
iig afkorting afkorting informeel in ieder geval: wat er ook gebeurt Bron: Wikiwoordenboek iig. Spelling iig komt NIET voor in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Taalunie en de spellingwoordenlijst van OpenTaal. Dit wil niet zeggen dat het fout gespeld is.
17.1 Afkortingen woordenlijst.
Een afkorting in de specifieke betekenis van het woord is de weergave van een woord of een woordgroep door een of meer beginletters, zonder dat de afkorting in de plaats komt van wat wordt afgekort: als we de afkorting voorlezen, spreken we niet de afkorting uit, wel het woord of de woorden waar ze voor staat.

Contacteer ons