Resultaten voor wat is de afkorting van www

 
wat is de afkorting van www
 
17.1 Afkortingen woordenlijst.
Een afkorting in de specifieke betekenis van het woord is de weergave van een woord of een woordgroep door een of meer beginletters, zonder dat de afkorting in de plaats komt van wat wordt afgekort: als we de afkorting voorlezen, spreken we niet de afkorting uit, wel het woord of de woorden waar ze voor staat.
SMS Woordenboek Twitter, Facebook Chat, WhatsApp en SMS afkortingen.
SFS WDW NVM NVM RT RT WDJ WJW HBJ VGM ISG HJB HGH NVM DDW LDK MZ HJB VNV SRS. Vind de betekenis van een afkorting. Heb je een afkorting of een woord waarvan je de betekenis niet weet? Tegenwoordig zie je op Twitter, WhatsApp, Facebook Chat en in SMS berichten regelmatig afkortingen als SFS, WDW, NVM, NVM, etc.
afkorting ETF Ik leg uit wat de afkorting ETF betekend.
Direct gratis een mail bij een nieuwe beursverwachting en update. De afkorting ETF staat voor exchange traded fund. Als ik moet uitleggen waar ETF voor staat kom ik altijd in een tweestrijd want inmiddels is men veel producten een ETF gaan noemen die er eigenlijk niet helemaal onder vallen maar zusjes van een ETF zijn. Ik ga u hier uitleggen wat voor verschillende ETF soorten er inmiddels zijn met hun eventuele afkortingen.
afkorting Vertaling Nederlands-Engels.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: afkorting DE afkorting ES afkorting FR. Definities op Encyclo.nl: Afkorting 12x. Vertalingen afkorting NLEN. woord waarvan niet alle letters zijn opgeschreven abbreviation. is een afkorting van en dergelijke e.d.
Alle Afkortingen.nl Twitter, Facebook, WhatsApp en SMS afkortingen.
Vind de betekenis van een afkorting. Heb je een afkorting of een woord waarvan je de betekenis niet weet? Tegenwoordig zie je op Twitter, WhatsApp, Facebook, Instagram en in SMS berichten regelmatig afkortingen of woorden als BAE, OOTD, SWS, OMG, etc.
Wat is de betekenis van de afkorting? Forum Wat staat daer?
Wat is de betekenis van de afkorting? Johan van der Elsen. zei op 02 juli 2017 om 2121.: In het transcriberen van Erpse schepenprotocollen 1540-1548 kom ik in talloze akten een afkorting tegen, waarvan ik de betekenis niet ken. De afkorting begint met een r.
Gratis woordenboek Van Dale.
Zweeds / Nederlands zw-nl. Je hebt gezocht op het woord: afkorting. a fkorting de; v; meervoud: afkortingen 1 woord, gevormd door de eerste letters van een woord of van een paar woorden. Dit woord opzoeken in onze grootste woordenboeken? Bestel nu uw toegang of probeer Van Dale Online gratis. U krijgt direct en zonder verdere verplichtingen tijdelijk toegang tot de beste taalhulpmiddelen van Van Dale. Let op: het gratis woordenboek van Van Dale bevat een beperkt aantal woorden. Wil je geen reclame en meer woorden kunnen opzoeken? Probeer gratis Van Dale Online. 2020 Van Dale Uitgevers. Over Van Dale. Van Dale Uitgevers is de meest toonaangevende en gezaghebbende uitgever van woordenboeken in Nederland en Belgi├ź.
Wat betekent de afkorting www? Afkortingen.nu.
Eenvoudig definities van afkortingen opzoeken. Wat betekent www? Voor de afkorting www is 1 definitie beschikbaar.: Onderdeel van ICT. Mogelijk is op Wikipedia meer informatie over www beschikbaar. Afkortingen uit dezelfde categorie. Copyright 2020 Afkortingen.nu. Een initiatief van Whirlwind Internet.
Cookies op de Volkskrant.
Door op Ja, ik accepteer cookies te klikken, gaat u akkoord met de verstrekking van uw persoonsgegevens aan Sanoma en Telegraaf Media Groep voor de totstandkoming van de gezamenlijke groepsprofielen. De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088-0561561. De servicepagina kunt u hier vinden.

Contacteer ons