Op zoek naar nl betekenis afkorting?

 
nl betekenis afkorting
 
afkorting. afkorting. afkorting.
Hierdoor is het soms lastig een sms te lezen als je de betekenis van zo'n' afkorting niet kent. Ook in de computer, waaronder pc en internet techniek en mobiele telefoon gsm, gprs, umts, 4G, zijn vele afkortingen in gebruik. adsl, cpu, ram, hd zijn veel herkenbare afkortingen waar je hier de betekenis kunt vinden. Ook in de game en entertainment en film industrie worden veel afkortingen geplaatst. Internetafkortingen in Oxford English Dictionary. Hieronder vind je meer handige websites met leuke aanbiedingen en handige links en leuke internet winkels. Geloof jij alles wat je ziet en leest op internet? Wat komt er in het jaar jaar 2018. online handboek voor handige tips en internet links. Wat is jouw favoriete internet verkenner. Bellen of Mailen nl wat is sneller, slimmer en efficienter: bellen of mailen.
Lijst van afkortingen in het Nederlands Wikipedia.
Structured Query Language. sieur, de heer; Lat. senior, de oudste; Wetboek van Strafrecht Sr, zonder punt. Stichting Rijssens Leemspoor. Samen Rationeel Verkopen. Societas Studiosorum Reformatorum Eindhoviensis; tegenwoordig is SSRE enkel nog maar een naam en heeft de afkorting haar betekenis verloren.
Alle Afkortingen.nl Twitter, Facebook, WhatsApp en SMS afkortingen.
Heb je een afkorting of een woord waarvan je de betekenis niet weet? Tegenwoordig zie je op Twitter, WhatsApp, Facebook, Instagram en in SMS berichten regelmatig afkortingen of woorden als BAE, OOTD, SWS, OMG, etc. Grote kans dat je bij ons het antwoord kunt vinden!
namelijk WikiWoordenboek.
In de betekenis van bijwoord van modaliteit: met name voor het eerst aangetroffen in 1236 1. afgeleid van naam met het achtervoegsel lijk met het invoegsel e 2. met name genoemd: luidt een nadere precisering in. Ook woorden in het Lezgi zijn op WikiWoordenboek te vinden. Het is namelijk een meertalig woordenboek. Duits: nämlich de. Engels: namely en. Frans: à savoir fr, c'est-à-dire' fr. Spaans: a saber es, es decir es, nominal es, o sea es. Het woord namelijk staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd namelijk herkend door. van de Nederlanders. van de Vlamingen. Chronologisch Woordenboek, Nicoline van der Sijs. Overgenomen van" https//nl.wiktionary.org/w/index.phptitlenamelijkoldid3744310.: Woorden in het Nederlands. Woorden in het Nederlands van lengte 8. Woorden in het Nederlands met audioweergave. Woorden in het Nederlands met IPA-weergave. Achtervoegsel lijk in het Nederlands. Invoegsel e in het Nederlands. Bijwoord in het Nederlands. Prevalentie Nederland 100 %. Prevalentie Vlaanderen 99 %. Retrograad van het Nederlands. Willekeurig NL woord.
Wat betekent de afkorting Nl? Afkortingwoordenboek.nl.
Betekenis afkorting Nl. Met deze website willen we antwoord geven op deze vragen. De betekenis van de afkorting Nl. Wat betekent de afkorting Nl? Nu weet u wat de afkorting Nl. Wij hopen dat u wat aan de informatie op deze website hebt gehad.
Gratis woordenboek Van Dale.
Je hebt gezocht op het woord: afkorting. a fkorting de; v; meervoud: afkortingen 1 woord, gevormd door de eerste letters van een woord of van een paar woorden. Dit woord opzoeken in onze grootste woordenboeken? Bestel nu uw toegang of probeer Van Dale Online gratis.
Afkortingen Zoek afkortingen hier op. Afkortingen uitleg opzoeken.
Dit is een website voor het opzoeken van de betekenis van afkortingen. Een kleine selectie.: aub, svp, wap, gprs, umts. hoe herken je een afkort of afkortingen? Als je afkortingen niet herkent, dan ga je baar afkortingen.nl om ze op te zoeken. Woorden of lange zinnen afkorten tot enkele woorden of letters. Zoek je een afgekort woord of zin, begin dan hier of op afkorting nl.
SMS Woordenboek Twitter, Facebook Chat, WhatsApp en SMS afkortingen.
Grote kans dat je bij ons het antwoord kunt vinden! Behalve afkortingen, vind je bij ons ook de betekenis van straattaal en veel gebruikte Engelse woorden. Voer hier rechts de afkorting in en klik op Zoeken! Voer hieronder de afkorting in zonder punten.:
Afkortingen Legal.nl.
verdrag betreffende de Burgerlijke rechtsvordering, gesloten te s-Gravenhage op 1 m. Verdrag inzake de verkrijging van bewijs in het buitenland in bewijs buitenl. Verordening van den chef van den staf Militair Gezag. Verslag van het mondeling overleg tussen de ministers en de bijzondere commissie van.

Contacteer ons