Resultaten voor afkorting gwt

 
afkorting gwt
 
Afkortingen in de Hulpverlening.
Een grote pomp dus. Deels heb je gelijk, want een DPA rukt uit samen met een SLH SlangenHaakarmContainer ofwel grootwatertransport ofwel watertransportsysteem, dat je het even weet. Bij het inzetten van een GWT moet er dus een dompelpomp zijn om water te kunnen pompen.
SMS-taal zkwrdnbk.
sms-taal twittertaal chattaal msn-taal. Voeg een nieuwe afkorting toe. Zoeken SMS-taal Nederlands. Zoeken Nederlands SMS-taal. A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z.
Afkortingen bij wedstrijden en uitslagen Amateurvoetbal HollandseVelden.nl.
Afkortingen bij wedstrijden en uitslagen. Op Hollandse velden staat er soms een afkorting bij een wedstrijd. Op deze pagina vind je een overzicht van de betekenissen van deze afkortingen. Afgelast door ontvangende vereniging TAS. Terreinafkeuring door scheidsrechter TNO. Thuisspelend team niet opgekomen BNO. Bezoekend team niet opgekomen NOB. Beide teams niet opgekomen SNO. Scheidsrechter niet opgekomen SU. Scheidsrechter uitgevallen met blessure GEST. Wedstrijd ongeldig verklaard NV. Na verlenging NS. Naast de bovengenoemde afkortingen die je op Hollandse velden kunt tegenkomen hanteert de KNVB ook een aantal extra afkortingn. Deze zul je niet op Hollandse velden tegenkomen maar wel op de offici├źle kanalen van de KNVB, zoals op hun website. Gestaakt wegens ongeval GOB. Gestaakt wegens onvoldoende spelers uitspelend team GOT. Gestaakt wegens onvoldoende spelers thuisspelend team GWT.
Betekenis KNVB afkortingen bij uitslagen hertha.nl.
Maar al te vaak krijgen we de vraag wat nou die afkorting betekent, die achter de uitslag in Voetbal.nl staat vermeld. Hieronder een opsomming van de meest voorkomende afkortingen en hun betekenis.: BNO bezoekend team niet opgekomen. GOB gestaakt wegens onvoldoende spelers uitspelend team. GOT gestaakt wegens onvoldoende spelers thuisspelend team. GVS geen vervangende scheidsrechter. GWO gestaakt wegens ongeval. GWT gestaakt wegens tuchtzaak.
Wedstrijd gestaakt, maar waarom? Voetbal in Haarlem.
GWT was eerder dit seizoen de afkorting achter de wedstrijd BSM DIO. Bij de voetbalbond worden er meerdere afkortingen gebruikt. Niet alleen voor gestaakte wedstrijden, maar ook bij wedstrijden die niet zijn doorgegaan. Wij zetten alle afkortingen voor jou op een rijtje.
Discussie P2000 Brandweer Zeeland.
voor de een is dat van 9-17, maar voor iemand die in ploegen werkt kan dat net zo goed 23 7 zijn; Kantoortijd zou dan beter in de buurt komen. Is een standaard afkorting in GMS. GWT en BWT gedurende werktijd en buiten werktijd.
Geografische verkortingen.
Gvmw Den Haag Moerwijk. Gvn Den Haag Noord onderstation. Gvo Den Haag Oost onderstation. Gvr Den Haag Rhijnspoor, later Staatsspoor nu Gvc. Gw Grou-Jirnsum Grouw-Irnsum. Gwb Gouwebrug bij Apn. Gwbr Gouwebrug bij Wad. Gws Gouwsluis Haarlemmermeer. Gwt Ganzewater brug bij Ledn.
Wedstrijd gestaakt, maar waarom? Voetbal in Haarlem.
GWT was eerder dit seizoen de afkorting achter de wedstrijd BSM DIO. Bij de voetbalbond worden er meerdere afkortingen gebruikt. Niet alleen voor gestaakte wedstrijden, maar ook bij wedstrijden die niet zijn doorgegaan. Wij zetten alle afkortingen voor jou op een rijtje.

Contacteer ons