Op zoek naar gwo 6?

 
gwo 6
 
Van Geel GWO 6 stalen wandgootsysteem Legrand Services.
Stalen wandgoten Van Geel GWO 6 110 x 63 mm. Stalen wandgoten Van Geel GWO 6 130 x 63 mm. Stalen wandgoten Van Geel GWO 6 170 x 63 mm. Stalen wandgoten Van Geel GWO 6 170A x 63 mm.
Snapper, multifunctionele clip voor GWO 6. Legrand Services.
Snapper GWO 6. Snapper, multifunctionele clip voor GWO 6. Voor op het op de plaats houden van kabel. 290, Richtprijs excl. Toevoegen aan materiaallijst Download PDF Delen op facebook E-mail Afdrukken. Factuuromschrijving Snapper GWO 6. Serie/Type Van Geel GWO 6.
Legrand GWO 6 stalen wandgootsysteem NBD-Online product.
Het GWO 6 systeem is lichter, eenvoudiger af te korten en minder milieubelastend. In de GWO 6 stalen wandgoot kan de GWO 6 snapper worden toegepast, waarmee voeding en datakabels snel, op 50mm afstand gescheiden van elkaar, op hun plaats gehouden worden.
Legrand vervangt wandgootsystemen door GWO-6-serie Van Egmond Groep.
De GWO 6 heeft het uiterlijk en de vertrouwde kwaliteit van de Van Geel GWO 5, maar met meer functionaliteiten en installatiegemak! GWO 6 is gewoon koppelbaar met GWO 5. Ook kunnen de productonderdelen van GWO 6 gebruikt worden op GWO 5-systemen.
Stalen wandgoten Legrand Nederland.
Het GWO 6 wandgootsysteem heeft een 80 mm dekselopening en maakt voor inbouw van schakelmateriaal gebruik van montagedozen, adapters en afdekramen. Het GWO Snap-on systeem heeft een dekselopening van 45 mm, waar de voeding en data-aansluitingen daarentegen direct ingeklikt kunnen worden.

Contacteer ons